Gina krijgt ook een cadeautje. ~ Utopia Gekte

12/05/2015

Gina krijgt ook een cadeautje.

Wim klust er op los.

Het is goed te merken dat het vandaag 5 december is want de cadeautjes vliegen ons om de oren. De familie van Mark heeft behoorlijk wat leuke dingen meegenomen voor Mark. En ook voor Gina! Zij zit momenteel ook even bij het bezoek op de banken en krijgt ook een cadeautje. Wat het precies is weet ik niet, maar het schijnt lekker te zijn. Gina zegt het thuis ook te hebben. Ook heeft de familie van Mark aan de veganisten gedacht. Zij krijgen een veganistische lekkernij om op te peuzelen. ''Ik heb het nagekeken en dat is veganistisch'', laat de moeder van Mark weten. ''Super lekker'', reageert VegaRowena enthousiast.

De regie kiest er wederom voor om het bezoek van Mark te laten voor wat het is. Daardoor zien we dat Wim nog altijd druk bezig is bij de container waar hij de berg muntjes ontdekte. Gabriëlle, Rowena en Bjorn lopen eindelijk naar de gym om te gaan sporten. Gabriëlle heeft het 'konjo koud' en kan niet wachten om te bewegen. Tussendoor vliegen de streamlocks ons om de oren zonder duidelijke aanleiding.

Wanneer de livestreams weer bewegende beelden doorgeven zien we waar Wim daadwerkelijk mee bezig is. Hij schroeft platen vast op een constructie zodat de voorraad consumpties droog blijft buiten. (Foto 2) Verder valt er weinig te beleven momenteel in huize Utopia omdat we het bezoek weer niet mogen zien. We krijgen alleen sportende Rowena, Bjorn en Gabriëlle te zien en computerende Ivan en Benjamin. Morgen krijgen we een dag die veel spannender is. Dan moet één van de twee visumhouders alweer naar huis. En maandag... Dan vertrekt één van de genomineerden. Heb jij al een idee van wat er gaat gebeuren?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.