Gina is niet blij dat haar spullen weg en kapot zijn. ~ Utopia Gekte

12/10/2015

Gina is niet blij dat haar spullen weg en kapot zijn.

Cees is ook niet blij. 

Alle bewoners gaan rond het middaguur op de bank zitten vanwege een centraal. Bjorn heeft een leuk shirt aangetrokken vandaag. Er staat 'Utopiaan van het jaar' op met een pijl naar rechts. Wim gaat aan zijn rechterkant zitten maar als Naomi het shirt ziet propt ze zich snel tussen die twee in. Naomi is dus vanaf nu de Utopiaan van het jaar 2015, gefeliciteerd!

En nu snel door met het serieuze werk. Ivan begint met praten. Hij geeft aan dat er wat hectische dagen waren. Alle schenkpakketten zijn af en ze zijn heel mooi geworden. De kaartenverkoop van de markt gaat steeds beter. De drank op de markt gaan ze op twee plekken aanbieden zodat het beter word verkocht. Cees vertelt dat ze tijdens het opruimen eerder de nieuwe pannetjes hebben weggegooid. Alle 12 pannen zijn weg en blijkbaar zaten ze nog splinternieuw in de doos. Hier is hij niet blij mee.

Gina wil ook nog even iets zeggen. Haar borstel uit de kapsalon is verdwenen. Een van de bewoners heeft de borstel gepakt en gebruikt, maar vervolgens niet meer teruggelegd. Gina is heel lang naar de borstel op zoek geweest omdat het een borstel is die voor volume in het haar zorgt. Ook is haar stijltang in twee├źn gebroken doordat iemand er niet goed mee om is gegaan. Hier is ze niet blij mee. ''Hou het netjes. Dit is belangrijk voor mij. Haal je haren tussen de borstel uit en laat mijn spullen gewoon heel. Leg het netjes terug waar het hoort'', aldus Gina. Ze gaan zodadelijk even met zijn allen naar haar borstel zoeken.

Aanstaande maandag 14 december is er een feestje in Utopia van Mora. Mora heeft alle geluidsinstallatie enzovoort geregeld. De Utopianen hoeven alleen maar drankjes te schenken. Er zullen rond de 120 mensen komen en uiteraard komen er ook veel mini snacks.

Ook komt de tweede kerstdag ter sprake. Stefanie zou eigenlijk de tweede kerstdag gaan koken, maar dit gaat vanwege haar vertrek nu natuurlijk niet meer door. Nicole komt met het idee om een gourmet buffet te doen. Je hoeft niet met zijn allen aan tafel te gaan zitten. Het is gewoon een buffet. Je legt vlees op de gourmet, wacht tot het klaar is, je pakt het eraf en gaat zitten waar je wil. De hele groep word enthousiast en ze roepen allemaal ''JA dat is een goed idee''!


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.