Gina is druk, verdrietig en mist haar ouders ~ Utopia Gekte

12/26/2015

Gina is druk, verdrietig en mist haar ouders

''Rot nou even op Gina''

Gina is aan het eind van de avond weer erg hyper, druk en luidruchtig zoals gewoonlijk als ze een aantal drankjes gedronken heeft. ''Kom we gaan Gabs pakken'', laat ze aan Mark weten als ze met hem knuffelt. Samen lopen ze de slaapkamer in om Gabriëlle te gaan vervelen. ''Nee jongens. Auw auw auw me knie. [...] Ik wil gewoon naar bed. Jongens kappen. Nee niet doen jongens. Ik sla dit op jullie hoofd kapot hoor. Rowena alsjeblieft help me'', horen we Gabriëlle roepen. Rowena komt haar meteen te hulp, maar tevergeefs. Gina is niet meer te stoppen. ''Gina gedraag je even en fatsoeneer jezelf'', laat Gabriëlle haar weten. ''Het gaat supergoed met me'', reageert Gina om vervolgens gewoon weer door te gaan. ''Rot nou even op Gina'', roept Gabriëlle uiteindelijk. Cees zien we om twaalf uur nog steeds druk aan het werk. Hij is het één en ander aan het opruimen in de horeca keuken.

Als we op de andere stream kijken zien we dat Gina weer twee nieuwe slachtoffers heeft gevonden. Ze gaat boven op het bed van Bas (tijdelijk Ramona's bed) staan om vervolgens boven op Ivan en Nicole te springen die al in bed liggen. ''Ik val jullie niet meer lastig'', laat ze daarna weten. ''Ik hou wel van je'', reageert Nicole. Die daarna vraagt of het niet verstandig voor Gina is om ook te gaan slapen. Maar Gina zegt nog helemaal niet moe te zijn. Ze rent dus maar weer terug naar de andere slaapkamer om boven op Wim, Gabriëlle en Naomi te springen die ook proberen te gaan slapen. ''Mensen willen slapen Gina'', roept Gabriëlle. ''Maar ik wil mijn liefde met jullie delen'', roept Gina uit. Victoria is inmiddels met belangrijkere dingen bezig. Zij is de keuken aan het opruimen terwijl ze vrolijk aan het zingen is. Cees zien we om kwart over één ook nog steeds druk bezig. Hij wast borden af in de keuken.

Niet veel later zit Gina in het kantoor naast Bjorn. Het lijkt er op dat ze zachtjes aan het huilen is. Gabriëlle en Rowena komen op den duur een kijkje nemen. ''Gina ik hou van je hoor. Niet huilen'', aldus Gabriëlle. Rowena vraagt wat Gabriëlle gezegd heeft. ''Ik heb niks gezegd. Ik heb haar gewoon verwaarloost. [...] Hou op anders kom je in de uitzending'', grapt Gabriëlle waardoor Gina al snel weer kan lachen. ''Ik hou ook van jou schat, ik hou echt van je'', laat Gabriëlle terwijl ze Gina een knuffel geeft. Bas zien we om iets voor half  één zijn bed inkruipen in de studio. Alles wijst er op dat hij deze nacht helemaal alleen daar door zal brengen. Sommige bewoners zitten om kwart voor één nog te pokeren. Onder andere Mark, Rob en Benjamin.

Als Gina door de loods loopt merkt ze op dat Cees aan het afwassen is. Ze zegt dat hij het moet laten staan zodat zij het morgen ochtend kan doen. ''Het is al bijna klaar'', laat Cees weten. Als Gina rond één uur weer in de horeca keuken zit, laat ze aan Mark weten verdrietig te zijn omdat ze haar mama en papa mist. ''En Gabs deed ook niet zo lief tegen me''. Gina vertelt dat Gabriëlle later wel nog naar haar toe kwam om te zeggen dat ze van haar houd. Gina is toch een beetje verdrietig want Gina ziet de mensen hier echt als een tweede familie. ze waardeert ze en mist haar eigen familie. Het werd haar even teveel. Ze heeft met iedereen het beste voor. ''Je bent echt de belangrijkste persoon voor me'', laat ze aan Mark weten. Maar naast hem wil ze nog meer belangrijke personen hebben. ''Ik deel al acht maanden lief en leed met ze. Het deed gewoon een beetje pijn''. Gina vraagt zichzelf af of ze dingen ziet die een ander niet ziet. Of ze dingen ziet die er niet zijn. Of ze misschien minder positief moet zijn, maar zo is ze niet. ''Maar goed dat ik er nog ben hé'', reageert Mark. ''Kom maar, ik ben er voor jou'', zegt hij terwijl hij haar omhelst. ''Dat weet ik, maar ik mis gewoon heel erg mijn papa en mama''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.