Gina heeft slecht geslapen. ~ Utopia Gekte

12/05/2015

Gina heeft slecht geslapen.

Wim in de container.

''Ik snap alleen niet waarom Mark mij niet wakker heeft gemaakt. Nu ben ik aan het haasten'', moppert Gina. Het bezoek van Mark kan elk moment al door de poort heen komen en Gina komt pas net uit bed. Ze is bezig met haar make-up en vertelt aan Gabriëlle dat ze slecht heeft geslapen. Ze is meerdere keren wakker geworden vannacht. Wij zijn erg benieuwd hoe het familiebezoek van Mark zo om zal gaan met Gina. Er is natuurlijk veel gebeurd tussen die twee sinds het laatste familiebezoek.

Wanneer we even van livestream wisselen zien we iemand met een muts in de grote container graaien. Je zou even denken dat Rienk en Nicoline terug zijn in Utopia, maar niks is minder waar. Het is Wim die een hele berg muntjes in de container heeft laten vallen. Deze haalt hij er allemaal weer uit en dat is een tijdrovend klusje. Het schijnt een hele doos vol munten te zijn dus hij blijft maar graaien zonder dat er een eind aan lijkt te komen.

Inmiddels is het precies 10 uur 's ochtends en is het bezoek van Mark nog nergens te bekennen. Ook Mark zelf zien we al een tijdje niet meer op de streams tot we hem plotseling bij de wasbak zien staan. Hij lijkt dus niet bij de poort te gaan wachten op zijn ouders, tante en 2 nichtjes. Gabriëlle heeft ondertussen haar sportkleding aangetrokken en gaat zo de gym in. Ramona komt ook fris en fruitig onder de douche vandaan. Bijna iedereen lijkt inmiddels uit bed te zijn!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.