Gina heeft de gelukkigste dag van haar leven. ~ Utopia Gekte

12/22/2015

Gina heeft de gelukkigste dag van haar leven.

Confetti maakt Gina vrolijk.

Victoria bracht veel post naar Gina toe en zij riep Mark er meteen bij. Ze is super gelukkig met alle post die ze heeft gekregen. Ook zit er een mysterieuze doos bij. Ze maakt er een hele show van wanneer ze die open maakt. Eenmaal gelukt vliegt de confetti alle kanten op en straalt Gina als nooit tevoren. Ze lacht, schreeuwt, springt en gooit de confetti alle kanten op. Mark blijft met een stalen gezicht op de bank zitten terwijl zijn vriendinnetje hem nog meer versiert met confetti. Veel bewoners staan toe te kijken en lachen mee. De een lacht als een boer met kiespijn en de ander lacht omdat die oprecht blij is voor Gina.

''Woooooow! Kijk hoeveel post! Woooow! Nog meer! Nog meer! Nog meeeeer! Kiiijjjjk! Kijk Mark, nog meeeeer'', roept Gina dolenthousiast. Ze is superduper intens gelukkig en zo blij als een baby die een dwars scheetje eindelijk vrij kan laten lopen. Stiekem lig ik nog in een deuk ook. Het is een van die zeldzame momenten dat Gina daadwerkelijk grappig is tijdens een hyper moment. Vind ik tenminste, misschien wel als enige hier. :-)

De rust keert in ieder geval weer snel terug en Gina opent al haar post. Ze krijgt bergen met kerstkaarten en er ligt ook nog een stapel gewone post. Voorlopig is ze nog wel even zoet en zullen we haar niet meer horen. Ze heeft zelfs zoveel post dat Mark zich afvraagt wie al die mensen zijn.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.