Geroddel over Nicole en een ruzie tussen Cees en Bjorn. ~ Utopia Gekte

12/09/2015

Geroddel over Nicole en een ruzie tussen Cees en Bjorn.

Naomi wil er buiten gehouden worden.

Buiten zien we Rowena en Bas. Bas vraagt zich af op wie Rowena gaat stemmen voor Utopiaan van het jaar. Rowena geeft aan meerdere keuzes te hebben waaronder Cees, Bas, Bjorn en Naomi. Ze moet er nog even goed over nadenken. Even later begint ze over Nicole die blijkbaar gezegd zou hebben dat er twee 'kampen' hier in Utopia zouden zijn. Het ene kamp zou bestaan uit Bas, Cees, Rowena en Armanda en het andere kamp uit de rest van de bewoners. Rowena vraagt zich af of Bas hiermee zit. Bas geeft aan er niet mee te zitten, maar vind wel dat Nicole nu zelf voor twee kampen zorgt door deze opmerking. Rowena geeft nog wel even aan dat hij de woorden niet moet verdraaien zodat het niet anders overkomt naar de groep toe. Rowena denkt dat Nicole wil dat Ivan wint. Ook denkt ze dat Gina zou willen dat Mark Utopiaan van het jaar zou worden.

Bjorn en Cees hebben ruzie. ''Jij zegt tegen mij dat ik het in jou schoenen schuif. Alsjeblieft zeg! Spoel maar terug, dat heb je gezegd. Dat is de reden Cees dat ik een foto wilde. Blijkbaar is dit weer niet gebeurd. Jij had dit zelf moeten onthouden. Jij moet dit in de gaten houden, sjonge jonge Cees! als ik had geweten dat het zo'n probleem was had ik het wel anders gedaan'', aldus Bjorn. ''Ja doe dat maar! Is veel handiger. Vraag het maar aan Naomi'', reageert Cees terug. Naomi onderbreekt het gesprek en zegt dat ze haar erbuiten moeten houden. Ook geeft ze aan dat ze niet meer bij deze discussie wil horen en dat ze haar met rust moeten laten. Waar dit precies allemaal om ging is niet duidelijk.

Later zien we Bjorn met Nicole praten. Nicole geeft aan dat ze het zichzelf heel erg gunt om Utopiaan van het jaar te worden, maar dat Ivan het sowieso verdient. Ze vind dat hij heel erg veel doet en altijd hard werkt. Ook heeft iedereen een band met Ivan volgens haar wat dus ook fijn is voor de groep. Bjorn knikt, maar zegt verder niet veel.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.