Gabriëlle wil even alleen zijn. ~ Utopia Gekte

12/11/2015

Gabriëlle wil even alleen zijn.

Gabriëlles droom valt uit elkaar. 

Benjamin komt bij Gabriëlle zitten, maar Gabriëlle wil eigenlijk even alleen zijn. ''Waarom ga je niet naar de wellness'', vraagt Bjorn zich af. ''Daar is het saai en hier is het lekker warm'', aldus Gabriëlle. Nicole komt ook even langs en vraagt aan Gabriëlle wat er is. ''Er is niks. Waarom kan ik niet gewoon rustig zitten zonder dat jullie altijd zo lopen te graven naar wat er is. Laat me gewoon even met rust'', roept Gabriëlle geïrriteerd. ''Nou doe dan gewoon normaal'', roept Nicole terug. Enkele minuten later vraagt Nicole of Gabriëlle chocolade wil, maar ze reageert er niet op.

Gabriëlle heeft een zware nacht gehad: ''Ik heb gedroomd dat ik met Usher naar een concert ging en dat hij uiteindelijk naar andere meisjes ging kijken. Dat kan die me echt niet flikken hoor. Als ik er niet bij ben vind ik het niet erg, maar je moet het niet flikken waar ik bij ben. Uiteindelijk tijdens zijn optreden nam die een meisje uit het publiek mee naar het podium en ging die gewoon met haar dansen. En het ergste is nog dat die haar ook mee naar huis nam. En ik maar wachten daar achter de schermen tot die terug kwam'', zegt Gabriëlle. Ramona moet lachen en zegt dat ze moet overstappen naar Trey Songz, maar Gabriëlle houdt niet van zijn muziek dus dat gaat niet door.

Even later zien we Ramona, Gabriëlle, Benjamin en Bas aan tafel zitten. Ze zijn groente aan het snijden. Ramona begint over maandag. Dan gaat ze beginnen met afvallen. Ze wil graag een schema waar opstaat wat ze wel en niet mag even. Bas geeft aan dat ze haar niet gaan dwingen met dit mag je wel eten en dat mag je niet eten. Hij vind dat ze het ook een beetje zelf in de hand moet houden. Ramona is het hier zelf ook wel mee eens. Ze mag best af en toe wat lekkers eten, maar ze moet wel bewust zijn van wat ze eet. Ze heeft er heel veel zin in, maar is ook bewust dat er heel veel moeilijke momenten bij komen. Ook denkt ze dat er momenten komen waarop ze niet naar Gabriëlle gaat luisteren en lekker haar eigen ding gaat doen. Ze is ook een beetje bang dat er veel discussies gaan komen, maar gaat in ieder geval flink haar best doen.

Gabriëlle vertelt dat ze de eerste twee maanden toen zij begon met afvallen alleen maar gelopen en gefietst heeft. Ze kon geen andere dingen omdat ze veel te zwaar woog. Toen ze eenmaal wat afviel kon ze steeds zwaardere oefeningen gaan doen en deze techniek wil ze nu ook bij Ramona gaan doen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.