Gabriëlle wil alle Utopianen weer zien. ~ Utopia Gekte

12/10/2015

Gabriëlle wil alle Utopianen weer zien.

Streamlock.

Bas heeft echt weleens ongelukkige dagen in Utopia, maar dat heb je buiten ook beredeneren hij en Gabriëlle. ''En als je eenmaal weg bent is het ook echt klaar. Dan maak je dit noooooit meer mee'', weet ze te vertellen. ''En wat dan? Ik denk niet dat ik terug ga naar mijn dagelijkse leven'', aldus Bas. Gabriëlle beaamt dat, maar vertelt dat ze dan wel weer hun rekeningen moeten betalen. Beide bewoners moeten daar duidelijk om grinniken. Bas zou ook niet weten wat hij buiten heeft en al helemaal niet in de winter. ''In de zomer ben ik gemotiveerd om te doen wat ik wil doen. Maar in de winter is het koud'', zegt Bas. ''Ik heb het graf koud'', vertelt Gabriëlle ondertussen. Dat komt niet omdat Bas toevallig over de temperaturen van buiten begint, maar omdat ze al een tijdje samen ijsblokjes uit de zakjes persen.

Gabriëlle verheugt zich er enorm op dat ze alle Utopianen buiten weer ziet. Dat ze elkaar aankijken en meteen weten: 'Utopia'. Het gesprekje komt daarmee een beetje tot een einde. Alle bewoners zijn druk in de weer omdat er vanavond een 'Running diner' is en alle standhouders komen borrelen. De helft van de bewoners is al helemaal mooi opgetut en de andere helft is daar nog mee bezig. De drank zal vermoedelijk weer rijkelijk vloeien dus dat beloofd nog wat na zo'n relatief saaie Utopia dag. ;-)

''The Ice Bucket Challenge! Wie wil hem doen'', grapt Bas wanneer ze een bak vol ijsklontjes hebben. Naomi niet, zij moest hem destijds erg vaak over doen omdat ze het filmpje niet goed genoeg vond. Ze vertelt dat filmpje ook mee te hebben gestuurd toen ze zich inschreef voor Utopia. Ze heeft alles zo goed mogelijk ingevuld en had niet verwacht gekozen te worden. Gabriëlle stoort zich er nog steeds aan dat Talpa haar destijds heeft gebeld om het beloofde land te mogen betreden. De regie vind waarschijnlijk dat ze iets te lang doorpraten over dit onderwerp want we krijgen een redelijk lange streamlock te zien. Er liggen best wat koeienvlaaien in de stal zo te zien. Na de streamlock is het gesprek afgelopen en zien we dat er een heerlijk warm groot kampvuur aan staat buiten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.