Gabriëlle vond Naomi eerst helemaal niks ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Gabriëlle vond Naomi eerst helemaal niks

Gina maakt eten voor de heren

Na de training zien we om twaalf uur Ramona, Gabriëlle, Rowena en Naomi met zijn vieren binnen zitten. Ramona zegt het boksen echt tof en cool te vinden. Ze vind het zo jammer dat de boksers er niet meer zijn. Ze had echt aan die trainingen mee willen doen. ''Ja echt de shit'', laat Rowena weten. Rowena en Ramona spreken af om straks samen even wat te gaan zingen en Mark en Ivan zijn buiten nog steeds druk bezig met kruiwagens vullen en verderop leeggooien. Binnen zegt Ramona echt zin te hebben in de spelletjes dag. Ze houd van spelletjes. Gina zegt het straks allemaal voor te gaan bereiden, maar eerst is ze eten voor de mannen aan het maken. Ramona zegt Gina straks wel te willen helpen als ze hulp nodig heeft. ''Is goed'', reageert Gina. ''Lekker koekjes bakken'', aldus Ramona. Buiten neemt Ivan ondertussen met Mark op de akker de plannen voor de tuin door en ook binnen gaat het gesprek rustig verder. De meiden vinden dat Naomi een leuke stijl heeft. Gabriëlle zegt wel te snappen waarom Giorgio verliefd op Naomi is geworden. Eerst vond Gabriëlle Naomi niks. Of nou ja toen ze binnenkwam vond ze Naomi wel een leuke meid, maar daarna niet meer. ''Weet je hoe dat komt? Omdat ik niemand toelaat. Ik moet ze eerst leren kennen'', verdedigt Naomi zichzelf.

Terwijl Gina om kwart over twaalf nog steeds druk bezig is met eten maken voor de heren zien we de heren buiten nog steeds druk werken. Benjamin helpt mee met zand scheppen en Wim is nog steeds aan de bokaal bezig. Niet iedereen is druk aan het werk want de andere vier dames en Bas kletsen gewoon rustig verder. Naomi zegt dat als ze gaat sporten dat ze dan altijd te ver gaat. Bas vraagt of ze ook last krijgt van Cardio. Ja zegt Naomi. Fietsen kan wel, maar ook niet te lang en kracht training doet ze ook maar eventjes. Als ze tijdens het turnen van de balk afviel kwam ze huilend thuis. Kracht training gaat in principe wel, maar dan moet ze het meer vanuit haar benen doen. Bjorn zien we om tien voor half één onder de douche vandaan komen. Hij is waarschijnlijk nog maar net zijn bed uit aangezien Rowena laat weten dat hij gewoon nog even wakker moet worden. Naomi is ondertussen weer allemaal nieuwe ideeën aan het bedenken. Ze wil van elke Utopiaan een nieuwe foto maken. Een foto van het gezicht en dat je op die foto dan in één keer ziet hoe diegene is. Ze wil sowieso nog foto's gaan maken zodat iedereen een foto van zichzelf heeft. Maar dan ook echt een vette foto.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.