Gabriëlle heeft leuke vrouwen voor Bas geregeld. ~ Utopia Gekte

12/11/2015

Gabriëlle heeft leuke vrouwen voor Bas geregeld.

''Je loopt niet te fucken he?''

Gabriëlle laat aan Bas weten dat ze wat leuke vrouwen voor hem geregeld heeft voor zaterdag met de markt. ''Je loopt niet te fucken he?'', vraagt Bas zich af. Gabriëlle zegt dat ze het meent. Naomi komt tussendoor en zegt dat ze nog nooit in de tijd dat ze hier zit een echt knappe man of vrouw heeft gezien. ''HALLO?!'' Roept Bas als hint waarop Naomi moet lachen. Dan begint Naomi over iets anders. ''Ik heb zo'n hekel gekregen aan pasta en pindakaas. Ik ben het hier gaan lusten, maar ik vind het ook hier al niet meer lekker'', aldus Naomi. Bas geeft aan dat ze het dan niet zo vaak moet eten en moet afwisselen. Ondertussen zijn Naomi en Gabriëlle lekker aan het brunchen. Mark en Rob zijn nog steeds aardappels aan het snijden. Er lijkt geen eind aan te komen.

Ook zien we Nicole met Ramona praten. Ramona geeft aan dat ze heel graag een tattoeage zou willen, maar dat ze erg impulsief is en dus bang is dat ze er spijt van gaat krijgen. Nicole geeft aan dat ze ook een witte tattoeage kan zetten die niet zo opvalt. Ook kan ze bij Ramona eerst een streepje zetten zonder inkt zodat ze weet hoe het voelt. Ramona vertelt dat een vriend van haar zijn hele rug vol heeft staan. Die vriend had toen tegen Ramona gezegd dat ze er niet aan moet gaan beginnen omdat het heel veel pijn doet. Ook Ivan komt even ter sprake. Ramona laat namelijk weten dat Ivan telkens vraagt hoe het met haar gaat. Volgens Nicole is iedereen in Utopia dol op Ivan. ''Hij is echt heel lief''. Ze lijkt het maar jammer te vinden dat de kijkers dat niet zien. Volgens Ramona ligt het er ook aan hoe ze hem neerzetten. ''Als ze hem neer willen zetten als boeman kan dat ook'', vult Nicole aan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.