Gabriëlle en Bas zetten Ramona aan het werk ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Gabriëlle en Bas zetten Ramona aan het werk

Met zijn drieën Ramona aanmoedigen

Om vijf over elf zien we Gabriëlle en Ramona naar de gym gaan. Wim, Mark en Ivan zijn op dat moment alle drie druk bezig bij de werkschuur. Wim en Mark zijn kratten met drank in de nieuwe werkschuur aan het zetten en Ivan zien we met een kruiwagen lopen. Als we weer op de andere stream kijken zien we dat Bas en Rowena ook de gym in gaan om mee te sporten. Kwart over elf besluit Wim weer verder te gaan aan de bokaal voor de Utopiaan van het jaar. Hij maakt de loods na tot in detail en we zien dat zelfs de glazenwand en deur als detail er al in verwerkt is. Om half twaalf word Ramona goed aangepakt in de sportschool. Bas en Gabriëlle nemen hun taak als coach erg serieus en hebben Ramona aan het werk gezet. Op dat moment is ze aan het boksen terwijl ze net ook al wat cardio heeft gedaan. Op de andere stream zien we dat Nicole alvast het één en ander schoon aan het maken is in de tattoo shop. Eerder liet ze al weten vandaag en morgen weer afspraken te hebben. Geen nieuwe tatoeages, maar tatoeages bijwerken.

In de gym wisselen Rowena en Ramona elkaar continu af. Rowena doet ook mee met boksen en vanwege de kracht die ze er in stopt maakt ze rare geluiden. ''Blijven ademen, helemaal leeglopen. Verzuur die armen. Denk maar niet aan je dekking'', roept Bas. Als Ramona weer aan de beurt is geeft ze aan dat ze niet meer kan. Toch zet ze door. ''Pushen. To the limit'', moedigen Bas en Rowena haar aan. Na dit deel is ze nog lang niet klaar want ze moet nog veel meer oefeningen doen. ''We zijn op de helft, goed ademen. We zijn er bijna. Oké meer snelheid'', blijft Bas haar aanmoedigen. ''Kom op, hou vol. [...] Kill it'', helpt Rowena mee. Gabriëlle staat er ook bij en laat weten trots op Ramona te zijn. ''Je bouwt nu kracht op en conditie en je verbrand vet. [...] Over drie weken ben je zoveel sneller meid''. Om kwart voor twaalf zit de training er weer op. Gabriëlle laat weten dat ze morgen een rustdag hebben. ''Geniet ervan''. Bas besluit Ramona uit te testen. ''Maar wil je wel rusten''? Natuurlijk wil Ramona rusten. Gabriëlle laat weten dat het morgen zondag is en dat de lichten dan lekker laat aan gaan. Samen met Rowena en Ramona loopt ze terug naar de loods. Ramona laat weten dat ze maandag weer gaat sporten. Morgen moet ze gewoon even een rustdag nemen, Gabriëlle is het daar helemaal mee eens. Je moet natuurlijk niet meteen te hard van stapel lopen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.