Gabriëlle denkt dat ze dood gaat. ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Gabriëlle denkt dat ze dood gaat.

Maar is spontaan genezen.

''Ik ga nog dood! Ik hoest me longen er nog uit'', zegt Gabriëlle bezorgd. Ze is een beetje verkouden en is dus constant aan het hoesten. ''Had ik al gezegd dat je een baas bent? Je bent wel degelijk een baas'', laat Ivan haar weten. Zij is op haar beurt bijzonder blij met dit compliment op de zondagochtend. ''Ik waardeer het, dankjewel'', gevolgd door nog meer gehoest. ''Ik kijk het allemaal aan, maar ik heb vandaag zondag. Ik ga lekker zitten'', zegt ze vervolgens tegen Nicole. ''Gewoon ff met mezelf ff lekker'', vult ze verder aan. Nicole is het er mee eens en zegt dat die glazen ook wel een andere keer kunnen. ''Maar ik voel me verantwoordelijk en crap als iedereen wat aan het doen is en ik ben wat anders aan het doen'', zegt ze. Volgens Gabriëlle is dat nergens voor nodig. Gabriëlle weet ook dat het een bende is overal, maar dat lijkt haar niks te doen. De muziek gaat plotseling aan en wonderbaarlijk genoeg barst ze opeens weer van de energie. ''Wat een heerlijk nummer!''

Plots staat ze samen met Nicole, Benjamin, Cees en Ivan te dansen en te schreeuwen in de keuken. ''Wooooh! Dit is heerlijk hoor op zondag! Yeaaah homie! Aaaahhh! Woooooh! Wat een heerlijk zondags nummer zeg'', blijft ze door de loods roepen tijdens het dansen. Hoewel ze net nog liet weten de hele dag te gaan zitten heeft ze in een paar minuten meer calorieën verbruikt dan normaal in een week. ''Okey nu ben ik moe'', laat ze dan ook weten. Helaas volgt er op dat moment een lange streamlock waardoor we het leven van Gabriëlle niet meer kunnen volgen. Na de streamlock staat de muziek alweer uit en lijkt het alsof er niks is gebeurd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.