Gaan de Utopianen vannacht ook vuurwerk afsteken? ~ Utopia Gekte

12/31/2015

Gaan de Utopianen vannacht ook vuurwerk afsteken?

Al een anderhalf uur durende stream storing

Nadat Ivan bekend heeft gemaakt wie de geldbedragen in ontvangst mogen nemen gaat iedereen weer zijn eigen weg. Iemand laat nog snel weten dat ze vanavond van tien tot half twaalf muziek zullen hebben. Om acht over vier word er weer een grote lading boodschappen afgeleverd en Ramona zien we om kwart over vier sporten in de gym. Bas is er ook bij om haar te coachen. Om half vijf zien we Nicole en Victoria allebei in bed liggen om te slapen en Wim zien we een kwartiertje later afwassen in de keuken. Verder is er tot nu toe niet veel bijzonders meer gebeurd. Om ongeveer zeven uur net nadat er een auto het terrein op kwam rijden begint er een stream storing die op dit moment om half negen nog steeds gaande is. Al anderhalf uur is er dus geen beeld. De enige streams die werken zijn de twee 360 camera's. Daarop is weinig bijzonders te zien en er is ook geen geluid.

Vlak na aanvang van de stream storing zagen we op de 360 camera in de loods een groepje bewoners om de picknick tafel heen staan. Op de tafel staat een grote doos maar op de 360 camera kunnen we niet echt zien wat er in zit. Misschien een vuurwerk pakket? Om kwart voor acht zagen we even zo goed als niemand meer op de 360 camera. Zowel binnen niemand als buiten niemand. Alleen Gina zien we in de kapsalon met haarstukjes bezig zijn. Niet veel later zien we weer bewoners rondlopen op de 360 camera. Er komen wat mensen vanaf de vide naar beneden lopen en we zien drie personen op de bank zitten. Om tien over acht zien we Victoria aan de picknick tafel zitten om iets te schrijven? Gina is dan nog steeds druk bezig in de kapsalon. Bas zien we in zijn eentje darten en Rowena zien we rondlopen in een blauw jurkje en voor de spiegel kijken hoe het haar staat. Zonder geluid en met alleen beelden van de 360 camera is er voor ons voor nu dus weinig te melden.

Gelukkig is de regie inmiddels op de hoogte van het probleem en zijn ze bezig met het zoeken van een oplossing. Dit lieten ze weten in onderstaand bericht op de officiele Utopia website: ''Zoals jullie wel gemerkt hebben, ondervinden we problemen met de livestreams. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ondervinden wij momenteel storing op onze livestreams. Een technisch team is volop bezig deze storing op te lossen. Excuses voor het ongemak en we hopen dat de storing snel verholpen is''.

Update 20:40. De streams werken weer!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.