''Ga je stemmen op mij eind van het jaar?'' ~ Utopia Gekte

12/14/2015

''Ga je stemmen op mij eind van het jaar?''

Gabriëlle vind het irritant dat ze nooit kan praten

Nog voordat Gabriëlle met Nicole over de Utopiaan van het jaar verkiezing sprak had ze om tien voor half vijf ook al een gesprek met Rowena in de slaapkamer. Dit gesprek is alleen al net zo geheimzinnig als het gesprek tussen Nicole en Ivan eerder vandaag, mede omdat er elke keer weg geschakeld word of er een streamlock tussendoor gegooid word. ''Die mannen zitten op werk tempo. In het bijzonder twee'', laat Gabriëlle weten. Gabriëlle is benieuwd na 1 januari hoe het dan zal zijn. ''Die andere twee doen ook wel mee, doen ook hun best'', laat Rowena weten. Van drie mensen weet Gabriëlle het zeker. ''Maar dat is niet erg''. Rowena bevestigd dat. Zij weet het ook van drie personen sowieso. ''Kan het niet bijhouden zo hard werken. [...] Ga je stemmen op mij eind van het jaar'', vraagt Rowena vervolgens. ''Nee'', reageert Gabriëlle zelfverzekerd. ''Je hebt lef'', grapt Rowena. Gabriëlle zegt dat als ze ooit naar huis word gestuurd ze wel campagne gaat voeren voor Rowena. Er volgt een streamlock en na de streamlock zijn de dames uit beeld.

Even later krijgen we het gesprek toch weer op de stream te zien. ''... Heeft ook hard gewerkt en Naomi ook op haar eigen manier weet je'', vertelt Rowena. Gabriëlle reageert daar niet echt op. Ze zucht dat ze het irritant vind dat ze nooit kan praten. ''Zo frustrerend''. Gabriëlle laat weten dat er addertjes onder het gras zijn. Dingen die haar irriteren waardoor ze vind dat mensen het niet verdienen. ''Ga ik op doelen stemmen. Eén persoonlijk, één zakelijk? Ik weet het niet'', laat Gabriëlle weten. Weer volgt er een streamlock. Na de streamlock zijn de meiden weer niet meer te volgen. Om tien over half vijf krijgen we Bas in beeld die nog even gaat bellen naar de vogelopvang. Hij is natuurlijk maar al te nieuwsgierig hoe het met eend Face gaat. Alleen krijgt Bas meteen de voicemail te pakken die vermeld dat ze tot vier uur geopend zijn. Het vogelhospitaal is dus al dicht. Hij zal moeten wachten tot morgen om het dan nogmaals te proberen. We gaan door naar half zes. Op dat moment komen er weer mensen het terrein op om apparatuur af te leveren. Er staat vanavond namelijk weer iets te gebeuren in Utopia. Naomi zien we om kwart voor zes alleen achter de computer zitten en Wim maakt alvast de bar schoon. Op dit moment valt er verder dus weinig te vermelden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.