Feesten, een wel of niet vegan discussie en luidruchtige gezelligheid ~ Utopia Gekte

12/04/2015

Feesten, een wel of niet vegan discussie en luidruchtige gezelligheid

Stefanie VS Rowena

Een nieuwe dag van het Utopia avontuur is inmiddels al weer even gaande. Laten we eerst nog even terug gaan naar gisteravond. We schreven vannacht namelijk wel al over Mark die uit het niets opeens flinke pijn in één van zijn schouders kreeg, maar daarvoor is er ook nog van alles gebeurd. Om negen uur ging de muziek namelijk aan en al snel barstte er een feest los. Waarschijnlijk omdat Mark die dag precies vijftien maanden in Utopia zat. Benjamin, Stefanie, Mark, Wim en Nicole laten al meteen hun beste dans moves zien terwijl Naomi eerst haar haren nog even goed doet voor de spiegel. Bas en Bjorn zijn in eerste instantie niet bij het feestje aanwezig, deze twee heren zitten op dat moment namelijk nog elk achter een computer. Vele anderen feesten wel, ook nieuwkomers Angela en Ramona feesten mee. Zodra Wim naar het rokersbankje gaat om een sigaret te gaan roken volgt Angela hem snel zodat ze ook een sigaret kan roken. ''Ik had al gehoopt dat je hier zou zitten''.

Na het geslaagde en gezellige feestje waarbij weer heel wat drankjes zijn gedronken splitst de groep zichzelf op. Armanda, Bas, Cees en Angela zien we bijvoorbeeld kletsen in de groene kamer. Een hele grote groep bewoners beland in de paarse slaapkamer om daar een spel te spelen en een paar andere bewoners nemen plaats achter de computer. Angela lijkt om kwart voor elf met Bas af te hebben gesproken dat ze vandaag met hem mee gaat sporten en Cees heeft vannacht in de wellness geslapen zodat nieuwkomer Ramona in ieder geval één nacht in de loods door kan brengen. Cees wilde natuurlijk maar al te graag ruilen toen Ramona het vroeg. Rowena en Ivan zagen we gister avond in eerste instantie bij de computer, maar Rowena besluit niet veel later de groep bewoners in de paarse slaapkamer te gaan vergezellen. Daar zijn ze een spelletje aan het doen. Wat voor spel is niet echt duidelijk, maar het is in ieder geval gezellig in de kamer en vooral ook erg luidruchtig. 

Na een tijdje slaat de sfeer helaas om. Stefanie en Rowena belanden in een discussie over het wel of niet eten van vlees. Stefanie lijkt het vervelend te vinden, of nou ja in ieder geval raar dat Rowena in één keer over gegaan is naar veganistisch eten. Rowena had natuurlijk wel al aangegeven vegetarisch te willen gaan eten, maar veganistisch vind Stefanie blijkbaar een stapje te ver. Rowena is er blij mee, voelt zich er fijn bij en is er trots op dat ze nu veganistisch eet, maar Stefanie lijkt daar een probleem van te maken. Rowena moet zich een soort van verdedigen en vertellen waarom ze dan precies veganistisch wil eten en bepaalde dingen niet meer wil eten. De dames lijken er niet uit te komen en steeds meer andere bewoners mengen zich in de discussie. Uiteindelijk gaan de twee dames uit elkaar en praat Stefanie er buiten over verder op het rokersbankje en Rowena praat er binnen over verder met andere mede bewoners. Wat nou precies het probleem is weten wij ook niet. Het is niet zo dat als Rowena veganistisch eet Stefanie dat ook moet doen of andersom. Met Benjamin lijkt er de afgelopen avond ook iets aan de hand te zijn geweest, maar wat precies hebben we moeten missen door alle andere gebeurtenissen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.