Een wilde nacht met Angela. ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Een wilde nacht met Angela.

Goedemorgen Utopia.

Welkom bij weer een nieuwe zondagmorgen in Utopia. Dag 705 is van start gegaan met een rumoerige nacht. Verschillende bewoners hebben namelijk tot diep in de nacht zitten pokeren in de loods. Met name de spanning tussen Angela en Stefanie was goed te voelen. Althans, Angela had het goed naar haar zin maar had weinig verbinding met Stefanie die dat bewust lijkt te doen. Dat zal vast alles met Rob te maken hebben aangezien Stefanie nieuwkomer Angela wat dat betreft als een bedreiging ziet.

Tijdens deze nacht vol poker heeft Angela op verschillende manieren duidelijk gemaakt dat ze het niet erg zou vinden als ze Utopia moet verlaten. Ze deed uitspraken als dat ze er een leuke avond van maakt omdat het toch haar laatste dag is. En ook liet ze weten dat het tegenvalt hoeveel er geregisseerd is in Utopia. Rond half 3 's nachts spreekt Stefanie Angela dan ook even aan. Ze geeft aan dat het lijkt alsof ze naar huis wil gaan waarop Angela weinig zinnigs zegt. Ook wanneer Stefanie vraagt of ze haar naar huis stuurt als ze in Utopia mag blijven komt er geen verhelderend antwoord. ''Je moet begrijpen dat ik mij daar niet over uit kan laten. Ik vind jullie allemaal lief''.

Angela heeft duidelijk een drankje teveel genuttigd en geeft iedereen een dikke zoen voordat ze naar bed gaat. Reden genoeg voor Benjamin om te grappen dat hij op haar zal gaan stemmen vandaag. Uiteindelijk lukt het haar om zichzelf uit te kleden en in bed te gaan liggen. En enkele uren later staat ze alweer fris en fruitig op. Zij en Ramona helpen Naomi vandaag namelijk met de koeien. De stal zelf bewaart Naomi voor Stefanie. De dames kunnen de vloer wel schrobben want dat is al heel lang niet meer gedaan. Ramona staat er eigenlijk meer bij voor de sier terwijl Angela ondanks de korte nacht toch wel flink de handen uit de mouwen steekt.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.