Een dag om te landen en de boel te verkennen ~ Utopia Gekte

12/02/2015

Een dag om te landen en de boel te verkennen

Geen strijkijzer binnen Utopia

Nadat Angela in de keuken geholpen heeft met de voorbereidingen voor het avond eten, en na het gesprek dat ze met Stefanie heeft gevoerd loopt ze ook nog even naar het Cordwood. Als ze de deur open doet schrikt ze omdat Rowena daar aan een surprise zit te werken. Angela had natuurlijk niet verwacht dat er iemand direct achter de deur zou zitten. ''Hoe gaat het?'', vraagt Rowena geïnteresseerd. Angela vertelt dat ze het hartstikke leuk vind en dat ze zo nog even wil gaan douchen. Ook vertelt ze dat ze een tasje met parfum monstertjes meegenomen heeft voor de dames. Zelf heeft ze er ook twee uit gepakt, maar iedereen kan er wat uithalen. ''Heerlijk'', vind Rowena. ''Heb je al een aantal Utopianen kunnen leren kennen?'', vraagt Rowena door. ''Ja'', reageert Angela. Ze heeft wel met een paar mensen gesproken, maar ziet deze dag ook meer als een dag om te landen en de boel te verkennen. Angela is continu bezig en zal vanavond lekker slapen. 

''Heb je al een voorkeur'', vraagt Rowena dan nieuwsgierig. Angela zegt dat ze gisteravond voor dat ze weg ging nog snel gekeken heeft wie er op de bank zitten, maar het zijn drie mensen waarvan ze het niet had verwacht. Ze heeft er dus ook nog niet over nagedacht. Ook wil ze eerst gewoon zondag afwachten. Pas als ze weet of ze wel of niet mag blijven wil ze er over na gaan denken. Ze moet nu eerst haar mede bewoners leren kennen. Anders maakt ze zich druk en stel dat ze zondag niet mag blijven, dan heeft ze zich alleen daar in verdiept. Angela had van tevoren wel een idee wie ze er uit zou stemmen, maar ze had dus andere genomineerden verwacht. Zo had ze bijvoorbeeld verwacht dat Gina en/of Cees genomineerd zouden zijn.

Armanda en Stefanie zijn ondertussen druk aan het koken. Rowena en Ramona zijn aan hun surprise bezig en Angela zit dus met Rowena te praten. Angela heeft begrepen dat er niet eens een strijkijzer in Utopia is. Dat lijkt ze een probleem te vinden aangezien ze er al meerdere keren over begonnen is. Ze laat weten dat haar kleren nu kunnen kreuken. Thuis hangt ze haar kleding meteen op na het wassen. Angela heeft van alles meegenomen en wil ook een keer Thais gaan koken. Pittig en minder pittig. Als andere bewoners haar daar bij willen helpen mag dat. Rowena besluit te vertellen over de vega maand waar ze aan mee gedaan heeft. Ze voelt zich beter, fitter en de kilo's vliegen er af. Armanda heeft haar ook veel geleerd over melk en zuivel producten. Het beviel Rowena zo goed dat ze niet meer terug wil naar het eten van vlees. Als Angela ziet dat Wim gaat roken kapt ze het gesprek af om ook snel naar het rokersbankje te gaan. Een mooi moment om een sigaret te gaan vragen. Stefanie zou haar ook al een pakje aangeboden hebben. ''Dat zou fantastisch zijn want dan hoef ik niet te bietsen'', laat Angela daarover weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.