Een betere markt dan gisteren ~ Utopia Gekte

12/13/2015

Een betere markt dan gisteren

Cees doet toch rondleidingen

Er zijn alleen vanochtend twee berichten verschenen op Utopia Gekte. Hoog tijd dus om het schrijven maar weer eens op te pakken en te schrijven wat er allemaal gaande is in het beloofde land. Om zes uur zien we Cees in de loods staan. Hij is dus toch zijn bed uitgekomen vandaag en toch ook aan de slag gegaan. Hij zou even eten en drinken, maar laat weten daar nu geen tijd meer voor te hebben. Hij moet alweer beginnen aan de volgende rondleiding. Buiten laat een bezoeker ondertussen aan Bjorn weten dat de hele parkeerplaats vol staat. ''Goed hé'', zegt ze vrolijk. ''Ja, het is druk'', bevestigd Bjorn. Van een andere dame krijgt Bjorn een compliment. Ze vind dat Bjorn goed kan zingen en vraagt hoe ze kaartjes kan kopen voor zijn Live in de Loods. Cees is om tien over zes eindelijk bij de mensen die zich verzameld hebben voor een rondleiding. Cees zegt wat te laat te zijn en vertelt over zijn allergische reactie. Hij vertelt van onder tot boven helemaal onder de plekken te zitten. Het jeukt en brand enorm. Cees besluit maar aan de slag te gaan. Een rondleiding kost twee muntjes per persoon en kinderen onder de vier jaar mogen gratis. 

''Het was druk joh met die rondleiding. Holy moly'', laat Nicole op de andere stream weten. Zij schijnt ook een aantal rondleidingen te hebben gedaan. Ook laat ze weten dat de theeglazen bijna op zijn en Gabriëlle laat weten dat er van de kleding nog allemaal kindermaten zijn. Gabriëlle besluit maar eens even wat loempia's te gaan halen met geld uit de kassa en Nicole gaat kijken waar Cees is. Mensen staan te wachten en als het hem niet lukt moet hij het gewoon zeggen. Zodra ze er heen loopt ziet ze dat Cees er gewoon staat en dat hij druk bezig is met afrekenen. Ze vraagt daarom maar even aan één van de standhouders hoe het gaat. Het gaat wel goed, maar is inmiddels wat rustig bij de standhouder. Alle bewoners staan trouwens op ongeveer dezelfde plek als gisteren. Gina is weer oliebollen aan het verkopen. Mark en Benjamin zien we in de Luifel en Ivan zien we in de poffertjeskraam van één van de standhouders helpen. Bij Le Luifel staat vandaag trouwens wel weer een grote rij mensen te wachten. Ook Ivan zien we even later bij standhouders navragen hoe het gaat. De dame laat weten dat het nu weer wat rustiger word aangezien mensen gaan eten, maar het is in ieder geval beter en prettiger dan gisteren. Gisteren was het weer gewoon de boosdoener.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.