''Doe niet zo klef, stelletje slijmballen'' ~ Utopia Gekte

12/17/2015

''Doe niet zo klef, stelletje slijmballen''

Een bokaal voor de Utopiaan van het jaar

Deze middag is er nog het een en ander gebeurd waar we nog niet over hebben geschreven. Wim is bijvoorbeeld aan de slag gegaan met de bokaal voor de Utopiaan van het jaar. Hij heeft de loods nagemaakt, en Cees vind hem nu al helemaal leuk. De bokaal is alleen nog lang niet klaar, dit is nog maar een prototype en sommige heren grappen dat de loods nu net op twee borsten of een kont lijkt. Bjorn is deze middag weer in de studio geweest om zijn zang te oefenen, maar om kwart over vier werd hij even afgeleid door Rowena en Ivan. Vanuit de studio staat hij namelijk te gluren naar hoe Rowena en Ivan elkaar omhelzen bij het rokersbankje. ''Doe niet zo klef. [...] Stelletje slijmballen. [...] Sta niet te roddelen'', zijn stukjes zin die hij op dat moment ''zingt''. Er volgt een lange streamlock van bijna een kwartier. 

Als we weer beeld hebben zien we dat Arjuna, Gabriëlle, Bas en Ramona in de gym te vinden zijn. Arjuna laat daar dus wat oefeningen zien, legt ze uit hoe ze die het beste uit kunnen voeren en vertelt ook welke oefeningen Ramona mag doen. Ze mag de wallsit ook doen en ook lekker veel cardio. Boksen noemt Arjuna ook ''ideaal''. Als Ramona kracht oefeningen doet en daarnaast veel cardio dan verbrand ze veel. Planken mag dus vanaf de knieën en later vanaf de tenen. Buikspieroefeningen hoeft ze verder niet echt te doen. Geen gekkigheid met sit-ups en dergelijke. Interval is ook goed. ''Cardio, kracht, cardio, kracht, cardio''. Ook moet Ramona er op letten dat haar rug niet te bol staat, ze moet een holle rug hebben. Gabriëlle laat weten het raar te vinden dat ze nu in Arjuna's schoenen staat. Maar volgens Arjuna is dat ook goed voor haar.

Als Ramona, Gabriëlle, Arjuna en Bas weer in de loods zijn krijgt Ramona een horloge van Gabriëlle. Het is een horloge dat haar in de gaten houd. Een horloge wat het aantal bewegingen bij schijnt te houden. Alle drie bedanken ze Arjuna voor zijn tijd en advies en daarna nemen ze weer afscheid.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.