Dochter Cees: ''Ga er ook maar niet meer op hopen'' ~ Utopia Gekte

12/27/2015

Dochter Cees: ''Ga er ook maar niet meer op hopen''

Familie bezoek voor Cees

Om kwart over twee komen Cees zijn dochters het terrein op. Het zijn er twee want ook Cees ontvangt vandaag zijn bezoek. Ramona's familie bezoek is op dat moment ook nog in Utopia. Een uniek moment dus want voor zover wij weten zijn er nog nooit twee families tegelijkertijd op het terrein geweest. De dames lopen het terrein op. ''Hij zit niet in het hokje dit keer'', denkt de oudste dame. Ze ziet niks bewegen. ''Hij staat ons niet eens op te wachten'', merken ze op als ze richting de loods lopen. ''Daar zijn ze al'', merkt Cees op die de dames blijkbaar nog niet verwacht had. Er word geknuffeld en gekust. De dames vragen of Cees een leuke kerst heeft gehad. Een bijzondere kerst laat hij weten. Cees krijgt een cadeautje van de dames. Drie fakkels. ''Symbolisch'', vertelt zijn dochter. ''Het mag alleen niet in de bosrand moesten we even zeggen'', aldus de oudste dochter. Ook hebben ze een koffer met messen voor hem meegenomen. Cees vertelt dat Stefanie een eigen messenset had, maar die is nu natuurlijk weg. Er liggen nog wel wat messen, maar die zijn niet zo scherp meer. Cees is er dus erg blij mee.

Ramona geeft haar familie ondertussen een rondleiding over het terrein waar ze onder andere een kijkje nemen in de kas. Omdat er twee families op het terrein zijn is het moeilijk te kiezen welke stream we moeten volgen, we kiezen uiteindelijk voor de Cees stream omdat we over Ramona's bezoek al het een en ander hebben kunnen schrijven. Cees laat aan zijn dochters weten dat hij het voorgevoel had dat één van zijn jongste dochters toch nog mee zou komen, maar dat is uiteindelijk dus toch niet gebeurd. ''Nee, nee dat wist je al'', reageert zijn oudste dochter. ''Ga er ook maar niet meer op hopen. Dat zou ik zeker niet doen'', laat ze weten. Ze gaan over op een leuker onderwerp. ''Aangezien we je niet gaan zien met je verjaardag hebben we wel alvast cadeautjes'', vertelt de jongere dochter die wel bij het bezoek aanwezig is. ''Oeh cadeautjes'', reageert Cees. Ze gaan met zijn drieën aan de picknicktafel zitten. ''Quality time with die papa'', aldus één van de dames. Ze vind het wel fijn om nu een keer niet met zijn vijven binnen te komen. De regie besluit over te schakelen naar Bjorn en Bas die in het kantoor zitten. Hierdoor kunnen we Cees zijn familie bezoek niet meer volgen. Ramona's familie bezoek is op de andere stream wel gewoon nog te volgen. Ivan is op de bank naast Ramona's oma gaan zitten die helemaal weg van hem is. Hij heeft zijn arm om haar heen geslagen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.