''Dit kan je niet met mij bespreken. Dit is echt erg'' ~ Utopia Gekte

12/26/2015

''Dit kan je niet met mij bespreken. Dit is echt erg''

''Dan is hij bij mij aan het verkeerde adres''

Zodra de muziek is afgelopen gaat elke bewoner weer zijn eigen weg. Bas en Ramona zien we om elf uur op de bank zitten waar ze een nogal apart gespreksonderwerp hebben. Bas vertelt Ramona over de fetisjen die hij heeft. Zo zegt hij een voet fetisj te hebben. Als de voeten goed verzorgd zijn, maar het ligt er ook aan wat een vrouw ermee kan doen. Ook heeft hij een billen fetisj. ''Ja maar dat is oké'', vind Ramona. Bas steekt twee vingers uit en maakt een bepaalde beweging om uit te leggen hoe hij het bedoeld. ''Dit kan je niet met mij bespreken. Dit is echt erg'', lacht Ramona. Bas vertelt verder. Hij heeft namelijk nog een fetisj. Bondage als we hem mogen geloven. Ramona ziet dat wel voor zich. ''En nu jij'', zegt Bas.

Ramona houd er van als ze de baas is. Bas vind dat geen fetisj. ''Dat is vrouw eigen''. Volgens Bas willen vrouwen namelijk altijd de baas zijn. Ramona vind het wel een fetisj want meestal is een man de baas. ''En ik hou ervan als ik zeg wat hij moet doen. Dat is echt een fetisj hoor''. Bas zegt wel te weten waar dat heen gaat. ''Verder nog wat'', vraagt hij. ''Genoeg, maar dat kan ik helaas niet met iedereen delen'', laat ze weten. Gina komt er bij zitten en krijgt dezelfde vraag. Gina zegt geen fetisj te hebben. Of misschien Chocolade, ze word helemaal wild van chocola, misschien is dat haar fetisj. ''Mark heb jij een fetisj'', vraagt Bas als Mark ook op de bank gaat zitten. ''Ja Mark heeft een voeten fetisj, maar dan is hij bij mij aan het verkeerde adres'', antwoord Gina voordat Mark zelf antwoord kan geven.

Om half twaalf zien we een groepje bewoners bij de trap staan. Ze zijn aan het praten, onder andere over Stefanie. Ook Bjorn en Benjamin zijn in gesprek in de keuken. Ze hebben het over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Bjorn is van mening dat hij het volgend jaar wel zou verdienen. Bjorn wil niet winnen want dan speel je een spel. Hij wil hem krijgen, maar het hoeft niet per se. Zijn Utopia is niet gefaald als hij de titel niet krijgt. Wat hem wel steekt is dat er mensen zijn die de titel heel graag willen winnen. Het is geen probleem als ze het gewoon zeggen, maar... Bjorn begint vervolgens een heel verhaal waar we weinig van begrijpen. Victoria zien we ondertussen de picknicktafel schoonmaken en Cees staat in de keuken hetzelfde te doen. ''Ik sta hier werk te doen. Dat zie je wel hé Rob. Je hebt keukendienst vandaag''. Rob weet dat, hij heeft het vanmiddag ook gedaan zegt hij.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.