De winter wonderland markt begint met wat problemen ~ Utopia Gekte

12/12/2015

De winter wonderland markt begint met wat problemen

De stroom is uitgevallen

De bewoners zijn de hele ochtend druk in de weer geweest om alles klaar te zetten voor de markt, en ook bijna alle standhouders zijn inmiddels aanwezig. ''Over een half uurtje komen alle bezoekers binnen en alles staat klaar. Dus dat is mooi'', horen we Ivan om iets voor half twee zeggen. Mark en Rob zijn op dat moment al in Le Luifel te vinden om nog snel wat friet voor te bakken. ''Wedden honderd duizend opmerkingen, ''wat geen balletjes?'', laat Rob weten. En er schijnt ook geen curry saus te zijn. Maar er zijn genoeg andere dingen zoals onder andere patat, mayonaise, pinda saus(?), soep, chocolademelk en er zijn oliebollen en appelbeignets. Gister avond laat stonden ze de appelbeignets nog te bakken en volgens Mark waren er op dat moment al ongeveer 500 stuks. Het zullen er nu dus nog veel meer zijn geworden. Wim zien we in een kerst outfit lopen en Cees zal straks als kerstman verkleed gaan. Benjamin opent om kwart voor twee nog snel een slagroom spuitbus maar tijdens het openen spuit er het een en ander uit. Het lijkt in Gina's(?) haren te komen en Dennis één van de markt standhouders kan het niet laten om daar een grapje over te maken. Gelukkig lijkt Gina het niet zo erg te vinden. 

Terwijl de meeste bewoners druk bezig zijn met de laatste voorbereidingen zien we een aantal bewoners nog lekker shoppen. Nicole zien we met kledingstukken rondlopen en Naomi zagen we een paar minuten geleden ook al het een en ander passen. Op datzelfde moment ontstaan ook de eerste probleempjes. In Le Luifel is namelijk het één en ander uitgevallen. Er is geen stroom meer. Volgens Dennis één van de markt standhouders komt dat omdat er teveel op één ding aangesloten zit. Terwijl sommigen druk bezig zijn om dat op te lossen houd Bjorn een korte speech. ''Heel veel plezier en spreek jullie vanavond weer''. Gina is ook nog snel bezig met de laatste voorbereidingen. Ze heeft bekertjes klaar staan en glühwein neergezet. Nicole zien we nog snel iets eten en Bjorn geeft Rowena een kus op haar wang. ''Pas op het is straks geen kusjes op je wang meer hé''. Ook binnen bij de bar is de stroom er af, maar niet iedereen krijgt het mee. Bjorn is buiten namelijk bezig om de kerstmuziek aan te zetten en Rowena pakt nog snel een stukje pure chocolade. Bjorn kan het niet laten om haar er op te wijzen dat puur niet vegan is. Maar daar lijkt Rowena zich niks van aan te trekken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.