De spannendste dag van het jaar? ~ Utopia Gekte

12/07/2015

De spannendste dag van het jaar?

Wie moet Utopia verlaten?

Vandaag is dé spannendste dag van het jaar aangebroken wat betreft Utopia! Of de op één na spannendste dag van het jaar. Dat ligt er allemaal aan of Bas naar huis wordt gestuurd of niet. Want er zijn twee mogelijke scenario's te bedenken voor de allerlaatste verkiezing van dit jaar. Als Bas vandaag vertrekt weten we bij voorbaat al dat Ivan de Utopiaan van het jaar verkiezing heeft gewonnen. Mocht Bas niet vertrekken vandaag dan gaat de UVHJ verkiezing nog veel spannender worden dan de eliminatie van vandaag. Want dan gaat het een spannende strijd worden tussen Ivan en Bas waarvan we de uitslag niet durven te voorspellen. Reden genoeg om ook vandaag weer gezellig bij ons te blijven hangen met een kopje koffie, tijdens het sporten, op je werk, thuis op de bank of misschien wel op het toilet. Ik heb me altijd al afgevraagd hoeveel mensen hier lezen vanaf die laatste locatie. Kan niet anders zijn dan dat het er best veel zijn. :-) Maar goed, ik dwaal weer eens af. Een hele goedemorgen en welkom op de 706e dag van het grote Utopia experiment. Ik zit al helemaal vol gezonde adrenaline en spanning vanwege deze dag, wat jij?

Voordat we van ons lijden verlost worden zijn we weer zo'n 6 á 7 uur verder. Tegen die tijd lees je alles hier op Utopia Gekte in een liveblog. En tot die tijd houden we je zoals altijd gewoon op de hoogte van het laatste nieuws, hoe onbelangrijk dat soms ook is. Zo ging vandaag om 08:00 het licht al aan in de loods in plaats van 11:00 gisteren. Ramona zien we op dat moment bij Naomi in haar tweepersoonsbed liggen. Hoewel Ramona gisteren nog liet weten het heeeeeeeeeeeeerlijk te vinden om 's ochtends vroeg lekker bij de koeien te werken blijft zij vandaag gewoon in bed liggen wanneer Ivan Naomi komt wekken om half negen. Hier zit echter wel een reden achter. Naomi en Stefanie hebben gister avond namelijk aangegeven dat Stefanie deze ochtend alleen met Ivan en Naomi naar de koeien wil. Niet omdat ze al afscheid aan het nemen is, maar voor het geval dat. Ramona heeft daar begrip voor. Stefanie wandelt wel mee in haar identieke tijgerpakje en vandaag worden de koeien en kippen dus door drie personen verzorgd. In de loods zien we dat Cees al wakker is en ook Wim staat in zijn boxershort in ons beeld. Voor de rest lijkt iedereen nog te slapen op dit tijdstip.

Verder is ook de uitslag van de favorietenpoll op UtopiaTV weer bekend gemaakt:

1. Bas - 47.78%
2. Stefanie - 13.08%
3. Ivan - 12.86%
4. Cees - 5.93%
5. Armanda - 3.88%
6. Gabriëlle - 3.26%
7. Wim - 2.99%
8. Naomi - 2.87%
9. Bjorn - 1.71%
10. Benjamin - 1.17%
11. Nicole - 1.53%
12. Mark - 1.11%
13. Rowena - 0.9%
14. Gina - 0.44%
15. Rob - 0.48%
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.