De kerstboom optuigen en nog meer gesprekken over Armanda ~ Utopia Gekte

12/08/2015

De kerstboom optuigen en nog meer gesprekken over Armanda

''Hij draait het helemaal om''

Om tien voor tien is Naomi in haar eentje begonnen aan het optuigen en versieren van de kerstboom. Ze doet veel moeite om er een lichtjes slinger in te doen. De kerstboom is vele malen groter dan haar en zelfs als ze op een stoel staat is het nog een hele opdracht om de slinger boven in de boom te krijgen. Toch lukt het Naomi. Ze heeft behoorlijk wat doorzettingsvermogen. Als ze de lichtjes aan doet om te kijken hoe het er uit ziet komt Gabriëlle er al snel bij. Ze vraagt of Naomi er plezier in heeft. ''Nee'', zegt Naomi, ''maar niemand anders gaat het doen''. Naomi gaat ondertussen druk verder met versieren. Gelukkig hoeft ze het niet helemaal alleen te doen want Gabriëlle besluit haar even te helpen. Ze houd het lichtsnoer vast zodat Naomi hem makkelijker in de boom kan verwerken. Om kwart over tien vraagt Naomi of er genoeg lichtjes in zitten. ''Als er meer lichten zijn mogen er meer in'', is Gabriëlle van mening. Gabriëlle die inmiddels weer op de bank zit vraagt of Naomi haar morgen ochtend wakker wil maken als ze terug komt van de koeien. 

Als Rowena er op de bank bij komt zitten gaat het gesprek al snel weer over Armanda en Amado. Rowena vertelt dat Armanda een sneaky(?) brief heeft gehad met manipulerende teksten. ''Hij draait het helemaal om''. Naomi vind het heel erg zielig. ''Dat is geen liefde''. Gabriëlle hoopt vooral dat Armanda er geen spijt van krijgt, maar Rowena denkt dat dat wel gaat gebeuren. ''Zo faya. Armanda had gewoon mooie vriendschappen opgebouwd. Dat heeft ze thuis niet zo'', laat Rowena weten. Rowena vertelt dat ze zelf ook wel eens zo gemanipuleerd is. ''Zo herkenbaar''. Rowena wil trouwens niet zeggen dat Armanda gemanipuleerd word, maar ze vind het gewoon zielig voor haar. Ze weet dat Armanda van Amado houd. Rowena's vriend Barry ziet dat ze plezier heeft en hij wil juist niet zien dat ze het niet naar haar zin heeft. Op marktdagen of zo. Rowena vertelt dat hij dan ook gewoon belt dat ze teveel hooi op haar vork neemt. ''Hij heeft haar niet eens opgehaald'', praten ze verder. ''Ik zou zeggen. Ik ben thuis en nu? Wil je tv kijken, tv kijken?'', vertelt Gabriëlle. Rowena zegt dat ze geen tv hebben. ''Ik ben thuis, jij gaat het mij nu naar mijn zin maken. Jij gaat nu laten zien waarom ik thuis ben. Jij gaat mij nu zo'n mooie tijd bezorgen. Mij laten zien waarom ik zoveel van jou hou. Waarom ik naar huis ben gekomen'', vertelt Gabriëlle verder. Rowena vind het vooral heel erg zonde, maar dit laat haar wel weer zien dat ze gewoon moeten knallen hier.

Om vijf over half elf zien we Rob en Benjamin buiten op het rokersbankje zitten. Ook hun hebben het over de relatie tussen Armanda en Amado. Volgens Rob moet je ook nog je eigen ding hebben in een relatie. ''Ze liep de hele dag met een I love Amado shirt aan''. Rob merkt op dat het ook een duur grapje is geweest. ''Misschien geeft hij niet zoveel om geld'', reageert Benjamin. ''Dan nog'', vind Rob. Als Rob een vriendin had en haar zo'n brief zou sturen en ze komt er vervolgens ook echt uit dan zou hij echt denken ''oeps'' . ''Wees gewoon trots op je meisje. Als je nou nooit je naam hoort, maar ze loopt hele dagen met een I love Amado shirt''. Er zijn weinig vrouwen die dat doen denkt Rob. Volgens Rob is het gewoon een soort van jaloezie dat zij het hier leuk en gezellig heeft en hij alleen thuis zit. Als we weer een kijkje nemen in de loods zien we dat de kerstboom al een heel stuk verder versierd is. Naomi staat er ook niet meer alleen voor. Nu alle lichtjes er in zitten helpen Gina en Gabriëlle mee met Naomi om ook de andere slingers, ballen en versieringen er in te hangen. Het is dezelfde kerstboom als vorig jaar. Toen versierde Naomi hem ook, alleen toen samen met Vanessa.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.