''De grootste snotneus die er is''. ~ Utopia Gekte

12/01/2015

''De grootste snotneus die er is''.

Cees lijkt geen stemmen te verwachten van Ivan

Om tien voor twaalf als bijna alle bewoners al op bed liggen en je denkt dat je alle nominatie gesprekken gehad hebt ontstaat er toch weer zo'n gesprek. Cees en Bjorn zitten in alle stilte elk nog achter een computer als Cees op een niet rechtstreekse manier aan Bjorn vraagt of hij op hem gaat stemmen. ''Nee'', laat Bjorn weten, waarna Cees zegt ook niet op Bjorn te gaan stemmen. Cees geeft na een tijdje toe dat hij op Gina gaat stemmen. Hij noemt haar de grootste snotneus die er is en begint te vertellen over een voorval van een tijdje geleden waarbij ze een appelflap/oliebol naar elkaars hoofd gooiden. Hij twijfelt alleen nog of hij vol gaat. Bjorn gaat wel vol, dat heeft hij altijd gedaan en gaat hij nu ook doen. Cees denkt dat Gina ook vol op hem gaat stemmen, maar Bjorn denkt dat Bas ook stemmen van Gina zou kunnen krijgen vanwege het hele blacklight gebeuren. Hij vergeet dan even dat hij daar zelf ook bij was en aan meegedaan heeft. 

''Wat is je motivatie als ik vragen mag?'', vraagt Cees dan geïnteresseerd als Bjorn door heeft laten schemeren dat hij op Stefanie gaat stemmen. Bjorn vertelt dat Stefanie alleen maar negatief is. Volgens hem komt Stefanie ook wel op de bank, net als Armanda. Hij denkt zelf ook een kans te maken. Wim en Rob maken volgens hem ook een kans. En o ja Bas en Cees maken ook wel een kans. Als Bjorn nog even doorgaat met namen noemen maakt elke bewoner een kans. Cees denkt dat er wel een verschil is met twee maanden geleden wat betreft of hij zelf op de bank terecht komt. Bjorn is heel benieuwd. ''Oprecht benieuwd'' naar wat er gaat gebeuren. Bjorn is ook benieuwd of Ivan zijn woord houd, maar Cees lijkt geen stemmen meer te verwachten van Ivan. Ivan zou namelijk de laatste tijd een paar keer een bepaalde knipoog naar Cees gemaakt hebben en dan zou Cees het dus vreemd vinden als hij toch stemmen krijgt. Cees beseft opeens dat hij Wim ook een stem zou kunnen geven. Het was de afspraak om om de beurt het koffie apparaat schoon te maken en het is nu al de derde dag dat Cees het moet doen, en als Cees Wim er vervolgens op aan wil spreken dan reageert Wim met ''nu even niet''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.