De groep vereeuwigen en een snack feest ~ Utopia Gekte

12/14/2015

De groep vereeuwigen en een snack feest

''Net zoals de roddelbladen''

Deze middag is er nog het een en ander gebeurd waar we nog niet over geschreven hebben. Naomi, Gina en Rowena hadden het om kwart over zes bijvoorbeeld over wat ze allemaal nog kunnen doen eind dit jaar. Bijvoorbeeld met kerst. Naomi wil met kerst iets doen voor iedereen. Gina oppert 15 euro voor iedereen en een kerstlot voor iedereen. Naomi wil foto's maken en ophangen van de groep zodat de groep vereeuwigd word. Een super sexy foto, allemaal in dezelfde kleding en dan lekker groot aan de muur. Net zoals ze met Veronica magazine hebben gedaan. Een basis foto en een super sexy foto en dan de mannen en vrouwen apart. Naomi wil de foto dan heel groot achter glas ophangen in de loods zodat het vereeuwigd is. Naomi vind de groep die ze nu hebben echt leuk. Ramona is om tien voor half zeven weer met de was bezig en Gina vertelt het fotografie idee waar Naomi net mee kwam door aan Mark. Mark vind het een leuk idee. ''Mij heb je mee'', laat hij weten. Om half zeven voert Mark een kort gesprekje met Ramona. Hij laat weten dat Gabriëlle toen ze moest sporten met Arjuna altijd smoesjes verzon en veel klaagde. Mark wil dat Ramona dat een beetje gaat spiegelen, dat ze dat een beetje na gaat doen. Mark wil kijken hoe Gabriëlle daar op reageert.

Om kwart voor zeven zien we dat Naomi en Rowena zichzelf alvast omkleden en opmaken voor vanavond. Er is deze avond namelijk weer een feest in Utopia. Een snack feest als we het goed hebben begrepen. Om zeven uur heeft Bjorn de muziek aan en staat hij achter de draaitafel te draaien. De bezoekers komen om tien over zeven ook het terrein opgelopen. Wim stuurt ze achterlangs en al snel merken we dat Bas van Mora er ook gezellig bij is. Alle bezoekers die er vanavond zijn hebben meegedaan aan de ''moustache'' actie. Mark en Cees zien heel veel onbekende gezichten. Ook standhouder Dennis is aanwezig. Hij spreekt Mark aan over de Oliebol cijfers. Hij zegt niet te weten wat Mark nou precies gezegd heeft in het centraal. Mark zegt dat hij 700 euro nog wat en 1000 euro nog wat heeft genoemd. En dat klopt. Dat is netjes terug te lezen in deze centraal blog van de eerste markt dag en deze centraal blog van de tweede markt dag. Dennis zegt dat die 700 euro inderdaad klopt, maar dat de 1000 euro nog wat er niet stond. Er stond volgens hem een bedrag van ongeveer 600 euro. Standhouder Dennis heeft waarschijnlijk de blog op de officiële Utopia site gelezen want daar hebben ze de oliebol omzet inderdaad verkeerd genoteerd en er een bedrag van zo'n 600 euro van gemaakt. Mark zegt dat er wel vaker dingen op internet staan die niet kloppen, zo zou er een keer geschreven zijn dat Gina 's nachts naar huis zou hebben willen gaan. Standhouder Dennis zegt de forums niet te kijken. ''Net zoals de roddelbladen''. En had hij dat nou maar wel gedaan ;) dan had hij bij ons kunnen lezen dat Mark tijdens het centraal inderdaad een bedrag van in de 1000 euro heeft genoemd.

Ondertussen is het feest vrolijk van start gegaan in Utopia. Mark haalt om tien voor half acht een kar gevuld met snacks op bij de poort om die snel naar Le Luifel te brengen. Wim en Rob zien we achter de bar drankjes inschenken en Naomi staat bij de merchandise om onder andere armbandjes te verkopen. Als we het goed hebben begrepen is alles vanavond gratis op de merchandise na. Gratis drank en snacks dus voor iedereen die aanwezig is. Mark staat op dit moment dan ook samen met Bas van Mora druk te frituren in de Luifel om straks met een schaal met snacks de loods rond te kunnen gaan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.