De familie van Mark is in Utopia. ~ Utopia Gekte

12/05/2015

De familie van Mark is in Utopia.

Rob en Stefanie roken weer.

Om 10:03 komt de familie van Mark het terrein op rijden. Het zijn zijn ouders, tante en twee nichtjes van 2 jaar. Het hele gezelschap loopt meteen door naar binnen met taart en cadeaus in hun handen. Eenmaal daar regelt Mark samen met Wim de koffie. De nichtjes van Mark zijn nog een beetje verlegen aangezien ze hem al een jaar niet meer gezien hebben. Ze gaan allemaal gezellig in de woonkamer op de banken zitten.

Wanneer Mark met zijn moeder over alle buren praat bij zijn huis wisselt de regie van camera.De moeder van Mark is zich er goed van bewust dat ze niet alles kan vertellen omdat ze misschien wel mee kijken. Daardoor krijgen we Ivan even te zien om een paar seconden later weer te wisselen. Daardoor krijgen we onverwachts Stefanie en Rob te zien die op het rokersbankje zitten. Ook op de andere stream is het bezoek van Mark nu niet meer te volgen dus we houden Rob en Stefanie in de gaten. Wie weet gaan ze nu wel met elkaar praten, maar vooralsnog houden ze beide hun lippen op elkaar.

Zodra Stefanie haar sigaret op heeft loopt ze wederom weg zonder een woord te zeggen. Rob blijft alleen achter met het laatste stukje van zijn sigaret. Binnen zitten Naomi, Bas en Gabriƫlle achter de computers. Bjorn, Rowena en Angela praten met elkaar op de trap van de vide. Als we nog wat mogen zien van Mark en zijn familiebezoek dan zijn we zo weer bij je terug met een nieuw bericht!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.