De dag van de nominaties. ~ Utopia Gekte

12/01/2015

De dag van de nominaties.

Goedemorgen Utopia.

Vandaag is de dag van de laatste Utopia nominaties van het jaar 2016. Een onwijs spannende dag dus. Maar er is meer... Vandaag is ook de dag dat Isabella precies één jaar geleden het beloofde land moest verlaten. Voor vele Isabella fans is dit dus een zeer emotioneel geladen dag! Maar voor de meesten onder ons is dit een dag waar we al 2 maanden vol enthousiasme naar uit kijken. Want wie o wie krijgen vandaag zoveel negatieve stemmen waardoor ze bij de genomineerden horen? Zijn het de meest gehate bewoners van het land of misschien wel de favorieten van ons allemaal? Hoge bomen vangen veel wind zeggen ze. Wie weet herhaalt de geschiedenis van vorig jaar zich nog een keer en loopt publiekslieveling Bas binnenkort door de poort naar huis.

De antwoorden komen we met een beetje geduld vanzelf achter. Voor nu is het in Utopia nog een normale dag waarbij gewerkt moet worden. Althans, sommigen moeten werken. Bijvoorbeeld Naomi die netjes op tijd met goede moed richting het weiland loopt om de koeien te verzorgen. Ook staan er opvallend veel bewoners vroeg op uit bed om zichzelf in orde te maken. Ivan zien we al uitgebreid zijn haren doen en Nicole zit met kwasten in haar gezicht. Bas lijkt vooralsnog het meeste zin te hebben in de nominaties. ''Lekker dansen in een varkensstal'', zingt hij gezellig in de keuken tijdens het smeren van een bammetje. Nog een paar uurtjes en de nominatie barst los. Hopelijk lees en reageer je weer gezellig mee bij ons rond de klok van twaalf uur.

Ook Isabella zelf is het niet ontgaan dat zij 1 jaar geleden Utopia verliet. Zij heeft er het volgende over te zeggen op haar Facebook pagina:

1 JAAR THUIS!!!!

1 december 2014 was mijn tijd in Utopia na 11 maanden afgelopen.  Ik vond het erg jammer dat ik het jaar niet af mocht maken, maar was ook heel blij dat ik naar huis mocht. Wat ik toen al zei…mijn Utopia is buiten de poort en dat bleek ook echt het geval!! Ik ben naar mijn ouders thuis gegaan en daar zat het huis vol. Mijn vader was jarig dus al een feestje op zich. Maar had helaas geen cadeautje bij heb me!! Mijn vader vond mijn thuiskomst al een heel mooi cadeau hahahaha
 

De eerste maanden vooral gericht om weer te landen, mijn maatje Giorgio gepromoot, op zoek naar werk en weer terug te keren in de “normale” maatschappij. Het is moeilijk om goed onder woorden te brengen hoe vreemd het is als je 11 maanden in zo een setting hebt gezeten totaal afgesloten van de buitenwereld, hoe wereld vreemd je dan uiteindelijk toch bent. Een bezoekje aan de supermarkt was al een attractie op zich hahahaha. Compleet onbevangen ging ik de loods in met toch wel een bepaald doel, totaal niet doordacht wat het teweeg zou kunnen brengen. Nou daar was ik in de loods al snel achter. Na het duet met Wolter Kroes dat mensen met t-shirts binnen kwamen en sjaaltjes. De vliegtuigjes die gestuurd werden. En niet te vergeten de enorme hoeveelheid lieve woorden die de bezoekers me gaven. Hieruit maakte ik al wel voldoende op. Maar hoe het echt zat merkte ik pas de eerste 2 weken van mijn terugkeer. Wat een nieuwe wereld ging er voor mij open en ja hoe ga je daar dan mee om?  Iedereen wilde meteen dat er duidelijkheid kwam m.b.t. het zingen.  Maar ik had eerst andere prioriteiten.
 

Het gewone leven weer op orde krijgen voor ik me weer kon gaan richten op het zingen. Ik had snel mijn oude baan weer terug. En kon weer meedraaien zoals ik deed voor ik de loods inging.
De basis terug krijgen was voor mij het eerste belang. Inmiddels zijn we nu dus al weer een jaar verder, er zijn veel leuke,leerzame en spannende gebeurtenissen op mijn pad gekomen het afgelopen jaar waaronder mijn grote droom nieuwe single!!! DIT IS NIET MIJN WERELD!!

Met als vooruitzicht nu het uitbrengen van deze single in het Engelstalig (( TAKE ME TO THE WATER) En mijn concert  ISABELLA’S WINTERWONDERLAND in Brummen 20 december.| Al met al kan ik terug kijken op een hectisch maar zeker leerzaam jaar. Wat mij betreft word 2016 nog mooier en muzikaler!!!

Veel Liefs Isabella.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.