De dag gaat fantastisch van start. ~ Utopia Gekte

12/22/2015

De dag gaat fantastisch van start.

Post voor Gina.

Goedemorgen en welkom bij dag 721 van het Utopia avontuur. Om 9 uur vraagt Nicole zich af hoe laat het eigenlijk is omdat het nog donker is. IVan denkt op dat moment dat het een uurtje of half negen is. ''En weer warm'', aldus Nicole. ''Ja, ik snap er helemaal geen ene reet meer van'', laat Ivan weten. Hij was al vroeg op samen met Naomi om de stal uit te mesten, schoon te maken en de dieren te voederen. Ze hebben weinig gekletst, maar Naomi vroeg wel aan Ivan of hij inmiddels al nieuwe laarzen heeft besteld. ''Nee, dat vergeet ik steeds toch''.

Als Nicole en Ivan een sigaret aansteken wisselt de regie weer van camera. Er zijn al best wat bewoners wakker deze dinsdagmorgen. Mark zit al achter de computer en Victoria staat aan de wastafels. Wim zien we met een heel slaperig hoofd koffie uit de machine halen. Victoria ziet er ook niet al te flamboyant uit. Haar haren zijn duidelijk dood gebleekt en het doet ons aan een andere oud Utopia bewoner denken. We zagen andere Utopia kijkers diezelfde vergelijking al maken toen ze gisteren op het toneel van Utopia verscheen als de nieuwe 15e bewoonster. Wie weet kan Gina er binnenkort nog wat van maken en anders kunnen er altijd dure extensions worden gekocht met de ongelimiteerde betaalpas van de BV.

We zien steeds meer bewoners uit de douche komen of hun tanden poetsen. ''Waar ga je'', vraagt Nicole als we haar en Ivan weer in beeld zien. Hij gaat naar binnen en Nicole gooit haar sigaret weg. ''Doeg. Ik ga zo'', laat ze weten en blijft nog even buiten. Ondertussen heeft Victoria al een eerste opdracht van de regie te pakken. Ze krijgt namelijk de grote eer om post te mogen halen uit de brievenbus. Braaf loopt ze om tien over negen naar de poort om de brieven op te halen. Ze stopt het netjes onder haar jas en maakt Gina dolblij wanneer ze weer in de loods is. Zij is vandaag de gelukkige die post heeft ontvangen. ''Markieee! Kom! Heel veel!''0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.