De bewoners komen vrolijk hun bed uit met muziek ~ Utopia Gekte

12/13/2015

De bewoners komen vrolijk hun bed uit met muziek

Uit bed komen

Om kwart voor negen zien we Ivan en Bjorn al netjes uit bed. De twee heren besluiten de muziek aan te zetten om hun mede bewoners ook uit bed te krijgen. Op Ivan en Bjorn lijkt iedereen nog te slapen namelijk. ''Zacht beginnen'', laat Ivan weten. ''Dan gaan we opbouwen''. Als de muziek aan staat lijkt in eerste instantie niemand zich er iets van aan te trekken. We hebben Nicole en Mark in beeld die allebei ongestoord verder lijken te gaan slapen. Wim is uiteindelijk de eerste die we recht op op bed zien zitten om vervolgens zijn bed uit te komen. Mark, Gina, Gabriëlle en Nicole liggen op dat moment nog steeds ongestoord verder te slapen, ''Kom we brengen ze koffie'', besluit Ivan om vervolgens samen met Bjorn naar het koffiezetapparaat te gaan lopen om veertien kopjes koffie te zetten. Nicole zien we opeens ook rechtop zitten en Mark volgt haar voorbeeld. Benjamin zien we nog plat liggen, maar hij heeft een brede lach op zijn gezicht. Mark die inmiddels naar beneden is gelopen is klaar wakker en staat vrolijk te dansen en te zingen.

Ook Bas is inmiddels zijn bed uit en Gabriëlle doet ook een voorzichtige poging. Nog helemaal ingepakt wandelt ze naar de vide om eerst even een blik naar beneden te werpen voor ze verder loopt. Ook Nicole is inmiddels beneden en word geknuffeld door haar vriendje Ivan. Ook Rob komt de trap af lopen en Benjamin komt dan ook zijn bed maar uit. ''Heb je er zin in? Ja? Top, wakker worden!!!'', joelt Mark. Hij danst vrolijk verder met een warme kop koffie in zijn handen. Iedereen krijgt namelijk een lekker bakje koffie. Bas heeft vrolijke roze sokken aangetrokken en tovert ook een lach op zijn gezicht om vervolgens wat voorzichtige danspasjes te laten zien. Rowena is ook haar bed uitgekomen om al direct samen met Mark en Bas de polonaise te doen. Mark is nog steeds super vrolijk en laat dat merken door vrolijke kreten door de loods te joelen. Om negen uur zien we Ramona ook haar bed uit komen. Mark is op dat moment al meteen aan de slag met aardappels pakken om zo meteen te kunnen verder werken aan de laatste voorbereidingen voor de markt.

Terwijl hij de spullen pakt danst hij vrolijk verder. Zo vrolijk hebben we de Utopianen nog niet zo vaak wakker zien worden, maar Mark doet het gewoon. Ook Ramona lijkt meteen aan het werk te gaan. We zien haar met schoonmaakspullen rondlopen. Terwijl Mark in de horeca keuken aan de slag is gegaan met aardappels tot friet snijden is Rowena op de bank neergeploft om daar rustig verder te slapen. Bjorn heeft het door en spreekt haar aan. ''Moet je niet wakker worden? Nu ga je van het ene naar het andere. Running sleep is dat. Het schiet alleen niet op hé''. Rowena lijkt zich er niet erg veel van aan te trekken en blijft nog even liggen. Om kwart over negen zien we dat Mark er niet alleen voor staat ook Benjamin is de horeca keuken ingedoken om te helpen met aardappels snijden. Op dit moment is het tien over half tien en zien we Rob ook mee helpen. Nicole en Gina zijn ook druk bezig, maar met hele andere dingen. Die besluiten eerst maar even wat make-up op hun gezicht te smeren. Ook beseffen we ons dat we een paar bewoners in dit bericht nog niet hebben gezien, zoals bijvoorbeeld Naomi en Cees. Waar die nu uithangen is bij ons op dit moment niet bekend. Naomi is vanochtend in ieder geval wel ook vroeg opgestaan om samen met Ivan naar de koeien te gaan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.