De bewoners brengen hun stem uit. Angela of Ramona? ~ Utopia Gekte

12/06/2015

De bewoners brengen hun stem uit. Angela of Ramona?

Een unaniem besluit

We hebben net al verklapt dat Ramona mag blijven en Angela het terrein weer moest verlaten. Toch is het ook wel interessant om te weten wie wat gestemd heeft en waarom. Om half vier gingen de bewoners centraal. Ramona en Angela werden naar buiten gestuurd en kregen beiden een sigaret mee. 

Gabriëlle is vervolgens de eerste die haar keuze bekend mag gaan maken. Ze heeft de laatste dagen niet veel met Angela gepraat en zich wel bezig gehouden met Ramona. Die is meer aanwezig en pakt meer aan. Ze komt duidelijker over in wat ze wil. Gabriëlle gunt haar de groei en stemt dus op Ramona.

Gina vond beide dames leuk, maar kiest ook voor Ramona. Gina denkt dat zij een toevoeging is voor de groep.

Nicole heeft de afgelopen vier dagen het idee gehad dat ze voor Angela zou gaan kiezen omdat ze dacht met Ramona irritaties te gaan krijgen. Maar het is juist Angela geweest die Nicole al enigszins geïrriteerd heeft. Toen was de keus snel gemaakt. De theater workshop was goed. Ramona heeft een bepaald overwicht, een drive. En als je de groep zover kan krijgen ben je gemaakt om goede stappen te maken. Nicole vind Ramona een leuke meid en gunt het haar. Ze kiest dus voor Ramona.

Ivan sluit zich aan bij wat Nicole net al gezegd heeft. Hij denkt dat Ramona een aanpakker is. Hij kiest dus ook voor Ramona.

Wim sluit zich er bij aan. Hij vind Ramona een pittige tante en kiest voor haar.

Mark geeft aan dat hij heeft zitten twijfelen. Het pokeren gisteravond gaf de doorslag. Hij kon er niet meer tegen. Ramona is een schat van een meid en Mark gunt het haar om hier te blijven en leuk te zijn.

Benjamin kiest net als de anderen ook voor Ramona. Hij noemt haar een lieve meid, kwetsbaar en met lekker veel pit. Hij is nieuwsgierig naar wat haar kennis hun nog meer kan brengen. Het toneel vond hij tof en ook de manier van aanpakken met de lipdub. Ook hij kiest dus voor Ramona.

Rowena hoeft niks meer te zeggen. ''Alle redenen zijn al opgenoemd. [...] Ze pakt aan. Warm persoon. Spreekt heel mooi''. Ook Rowena kiest dus voor Ramona.

Naomi kiest ook voor Ramona. Ze heeft een goede klik met haar en denkt dezelfde interesses te hebben. Ramona ligt leuk in de groep, is lekker los en kan zich goed aanpassen. Naomi denkt dat Ramona het ver gaat schoppen. Ze is goed voor Utopia.

Rob kiest net als de anderen ook voor Ramona. Hij vind haar een nieuwe leuke energie. Hij vind het leuk hoe de groep op haar reageert. Ze is open, eerlijk en oprecht geïnteresseerd.

Stefanie kiest voor Ramona omdat ze een leuke toevoeging is voor de groep. Ramona gaat gezellig mee naar de koeien en de rest is al door anderen gezegd.

Bjorn geeft aan met beide dames gesprekken te hebben gehad. Hij had redelijk snel het idee de ware Angela te ontmoeten. Dat hij dacht ''uhm als dit het is kunnen we onze borst nat maken''. Gisteren tijdens het pokeren waren er ook dingen waarbij Bjorn niet wist of het wel handig was. Ramona vind hij een super toffe meid die behulpzaam is en weet van aanpakken. Zijn stem gaat dus ook naar Ramona.

Bas stemt ook voor Ramona. ''Vooral omdat als je in de eerste vier dagen je al geen maat weet te houden, kan je beter gaan''.

Armanda kiest ook voor Ramona. ''Ze brengt een concreet nieuw ding in de groep. Een leuke en lieve meid''.

Cees wilde eerst voor Angela gaan. Dat had ook te maken met de balans in leeftijd. Ze vult een goed gat op. Gisteren heeft hij met haar gekookt en toen gebeurden er dingen dat hij dacht ''nee nee dit gaat niet goed''. Ook kwam hij haar vannacht tegen in een bepaalde sfeer. ''Als dat nu al begint, heb ik toch wat moeite mee. Niet verstandig. dat belooft. nee niet doen. Ik kies voor Ramona''. Cees denkt dat Ramona veel vreugde kan brengen en hij weet te vertellen dat Ramona een sub doel heeft. Ze heeft het niet echt aangegeven in de groep maar wel tegen Cees gezegd dat ze toch ook wil gaan afvallen. Volgens Cees is dit een fantastische plek voor haar met goede coaches om haar heen. Ze weet dat er iets aan gedaan moet worden. Volgens Cees is het een prachtige kans om haar te ondersteunen en te helpen. Een mooie uitdaging. Naast dat heeft hij ook een goede klik met haar. Dus kiest hij ook voor Ramona.

Cees was de laatste die zijn stem uit mocht brengen. De uitslag is dus dat ze unaniem gekozen hebben voor Ramona en dat Angela Utopia alweer moet gaan verlaten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.