''Dat zou de verrassing van het jaar zijn'' ~ Utopia Gekte

12/27/2015

''Dat zou de verrassing van het jaar zijn''

Ramona wacht op haar bezoek

Vanochtend zijn Ivan en Naomi weer samen naar de koeien geweest. Naomi duikt daarna haar bed weer in en Ivan gaat achter de computer zitten. Om tien uur klopt hij op het raam van de studio. Daar liggen Bas en Ramona nog heerlijk te slapen. Ivan laat weten dat het half tien is. Omdat Ramona's familie straks op bezoek komt vraagt hij of ze misschien nog even het een en ander wil voorbereiden. Ongeveer een kwartier later zien we Ramona cadeaupakketjes maken met Utopia merchandise zodat ze iets aan haar familie mee kan geven. Ivan en Mark zien we om half elf achter de computer zitten. Cees ligt dan nog in bed en Bas zien we in de kas bij Duck. Duck heeft weer eieren gelegd en het gaat goed met hem. Cees krijgt later vandaag bezoek en laat aan Bas weten het gevoel te hebben dat één van zijn kinderen toch mee gaat komen. ''Reken er niet op'', adviseert Bas hem.

Op de andere stream zien we dat Ramona zichzelf nog snel aan het opmaken is en Rowena doet hetzelfde. Benjamin zien we om kwart over elf slaperig op bed zitten, het lijkt er op dat hij net wakker is. ''Je ziet er prachtig uit, het komt helemaal goed. Neem je tijd met ze en geniet ervan. Stel de vragen die je wil weten'', adviseert Rowena. Ramona zegt gewoon blij te zijn dat ze haar familie weer gaat zien. Victoria is de loods aan het vegen als Cees aan Rowena vertelt het voorgevoel te hebben dat de oudste twee komen. Sommigen wilden niet en eentje moest werken, maar ergens heeft hij het idee dat ze er toch bij zullen zijn. ''Ben je dan niet teleurgesteld omdat je het hoopt'', vraagt Rowena er rekening mee houdende dat ze er misschien toch niet bij zullen zijn. Cees zegt wel eens vaker een voorgevoel te hebben. Rowena zou het leuk voor hem vinden en hoopt het echt. ''Dat zou de verrassing van het jaar zijn'', aldus Cees. ''Spannend Ceesione'', vind Rowena.

Ramona staat inmiddels bij de deur te wachten op haar bezoek. Ze is zenuwachtig. ''Ik voel het al komen joh, verschrikkelijk''. Ramona vind het wachten lang duren. ''Ze hebben teveel meegenomen dat zeiden ze net''. Bas verbeterd haar snel door te zeggen dat ze dat niet zeiden, dat niemand dat zei. Ramona herhaalt zijn woorden dat niemand het zei. Ze laat nog maar eens weten het verschrikkelijk te vinden dat ze zo lang moet wachten. ''Ze zouden toch om half twaalf hier zijn'', moppert ze om drie over half twaalf. ''Jullie moeten op mijn moeder letten, die gaat zeker huilen en mijn oma loopt zo'', vertelt ze terwijl ze het loopje voordoet en keihard moet lachen.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.