''Dat is toch zielig voor dat beestje. laat hem lekker rustig dood gaan'' ~ Utopia Gekte

12/29/2015

''Dat is toch zielig voor dat beestje. laat hem lekker rustig dood gaan''

Ook weer een kip met een gebroken poot

Deze middag belde Bas ook weer met de vogelopvang. Ze zien nog steeds verbetering bij Face. Er is een grote kans dat de eend altijd de zwakke eend blijft, maar ze gaan er vanuit dat de eend op den duur wel weer terug kan naar Utopia. Bas begint vervolgens over een kip. Er is namelijk weer een kip met een gebroken poot en Bas wil er zaterdag iemand naar laten kijken. Degene aan de andere kant van de lijn vind dat te lang duren want in die tijd kunnen de botten al weer verkeerd aangroeien. Ook wil mank lopen niet zeggen dat de poot ook echt gebroken is. Het kan net zo goed een ontsteking, zwelling of een blauwe plek zijn.

Om kwart over drie zien we Cees, Ramona en Rowena zingen in de studio en in de woonkamer is Bjorn in gesprek met Rob. Ze hebben 1000 euro voor de gym en Bjorn wil graag nieuwe dingen bestellen zoals onder andere nieuwe dumbells. Ivan en Victoria zien we elkaar even omhelzen. Ivan zegt heel blij te zijn met Victoria. Hij noemt haar een mooi mens. ''Ik ook met jou'', reageert Victoria. Om tien voor vier zien we Bas en Benjamin op de bank in gesprek. Het gesprek gaat over Face. Benjamin vind het niks met dat beestje. ''Dat is toch zielig voor dat beestje. laat hem lekker rustig dood gaan''. Bas vraagt zich af wie hij is om dat te bepalen als de dierenarts er vertrouwen in heeft en als Benjamin niet eens weet waar Face vandaan komt. De vorige keer toen Face in Utopia was en er veel slechter aan toe was toen heeft Benjamin hem namelijk niet eens gezien. Benjamin vraagt zich af of dit voor het beestje zelf ook het beste is. Dat lijkt Bas wel zo, anders zou hij dat niet doen. Benjamin vind dat Face er heel ongelukkig uit ziet. Ze moeten de natuur ook hun gang laten gaan. Benjamin vind het echt zielig voor het beestje. ''Mensen kunnen zeggen hou er maar mee op, maar een eend kan dat niet hé'', aldus Benjamin. Bas heeft er ook over nagedacht of het niet beter is om er een eind aan te maken, maar als de dierenarts zegt dat hij er vertrouwen in heeft.... ''Dus hij word weer de oude'', vraagt Benjamin. Volgens Bas is die kans er wel. Hoe Face kwaakte is volgens hem een teken dat hij happy is en Face kan ook gewoon zwemmen. Maar volgens Benjamin ziet het er juist uit als een lijdensweg. ''Hij heeft geen pijn'' laat Bas weten. Wel vind Bas het heel naar om hem zo te zien. ''Echt heel gruwelijk, maar zo hoort een eend er toch niet uit te zien'', vult Benjamin aan. Bas laat weten dat er al heel wat vooruitgang is.

Om vier uur zien we Ramona en Rowena zingen in de studio. En een poosje later vertelt Bas weer verder over Face. Het gaat iets beter met hem. ''Kleine stapjes'', zegt Bjorn. ''Maar nu hebben we ook weer een kip met een gebroken poot''.  Nee joh, roept Ramona uit die op dat moment ook weer binnen is. ''Jeetje dat gaat niet echt goed''. Gabriëlle laat om tien voor half vijf weten dat ze alvast wat geschreven heeft voor morgen. Wat ze voelt over de stemmingen. Ze heeft voor iedereen wat geschreven.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.