''Dan moet je alsnog wel een normale stem en een goed innerlijk hebben'' ~ Utopia Gekte

12/28/2015

''Dan moet je alsnog wel een normale stem en een goed innerlijk hebben''

Een fotoshoot met Nicole en Ivan

Deze middag is er niet heel veel bijzonders meer gebeurd. Om tien voor half vier zien we dat de boodschappen weer zijn afgeleverd en dat ze worden uitgepakt. Om kwart voor vier is Naomi druk bezig met een fotoshoot van Ivan en Nicole. Die laatste twee worden door haar op de foto gezet gewoon omdat ze het leuk vinden om foto's te hebben. Rowena is ondertussen aan het rappen in de studio en Bas zit in de kappersstoel bij Gina om zijn hoofd gedeeltelijk zo goed als kaal te laten scheren. Cees laat om half vijf weten dat zijn volgende drum les 5 januari plaats zal gaan vinden en Naomi is op dat moment nog steeds druk bezig met het op de foto zetten van Nicole en Ivan. Ze lopen over het terrein heen om op elk plekje wel een foto te maken in verschillende outfits en verschillende poses. Het zijn voornamelijk poses waarin ze elkaar omhelzen, een kus geven. Of bijvoorbeeld ondersteboven aan een rek hangen en elkaar een kus geven.

Om tien voor vijf zien we een groepje bewoners waaronder Bjorn en Victoria achter de computer zitten. Op de computer zijn ze meiden aan het bekijken. Victoria laat weten ook van imperfectie te houden, maar voor Bjorn schijnt het uiterlijk juist wel erg belangrijk te zijn. Maar als je een perfect figuur en hoofd hebt ben je er bij hem nog steeds niet. ''Dan moet je alsnog wel een normale stem en een goed innerlijk hebben'', laat hij weten. Om vijf over vijf is Bjorn weer klaar met het kijken naar vrouwen en zien we hem in de studio. Daar is hij aan het zingen. Bas, Ramona en Gabriëlle gaan niet veel later naar de gym om te sporten. Ramona stapt op de fiets om direct aan de slag te gaan. Gabriëlle staat naast haar om haar te coachen terwijl Bas zelf ook aan het trainen is. Als Naomi even een kijkje komt nemen doet zij samen met Bas ook wat oefeningen. Terwijl ze in de gym dus druk aan het trainen zijn zien we om half zes dat Rowena ook de studio ingedoken is om te zingen. Ze is daar op dat moment samen met Bjorn.

Binnen in de loods zien we dat Gina ook weer een nieuwe ''klant'' heeft. Dit keer is Ivan degene die zijn kapsel laat bijwerken. Om tien voor zes zien we dat Ramona in de gym nog lang niet klaar is. Naast het lopen op de loopband moet ze ook nog grondoefeningen doen en na die oefeningen ook nog boksen. Binnen in de loods zien we Ivan inmiddels samen met Nicole aan tafel zitten. Rob komt langslopen, blijft even hangen en stelt Ivan een interessante vraag. ''Waarom moet ik op jou stemmen?'' Ivan lacht. ''Omdat ik de shit ben!''. Als Rob weer weg is horen we Nicole en Ivan over het maken van nieuwe merchandise praten. ''Utopia baby shower pakketten'', oppert Nicole, maar Ivan heeft ook nog wel een idee. ''Utopia 50+ pakketten''. Verder is er tot nu toe niet veel meer gebeurd. De bewoners hebben gegeten en er is weer dierenvoer afgeleverd.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.