''Dan breekt hier de pest pleuris uit'' ~ Utopia Gekte

12/19/2015

''Dan breekt hier de pest pleuris uit''

''Gio heeft de boel belazerd met Isabella''

Mark en Ivan hadden zojuist weer een gesprek voor de loods. Over de Utopiaan van het jaar verkiezing natuurlijk, hoe kan het ook anders nu die verkiezing zo dichtbij begint te komen. We missen net het begin, maar kunnen nog meer dan genoeg mee krijgen. Ze hebben het over Bas, dat hij kans maakt om te winnen en wat als dat echt gebeurd. ''Dan ga ik eens goed nadenken of ik hier nog wel wil blijven. Dan breekt hier de pest pleuris uit'', aldus Mark. ''Dan wel ja'', vult Ivan aan. Mark vraagt of Ivan al weet op wie hij gaat stemmen. ''Nee'', zegt hij, maar hij weet wel dat hij zijn stemmen niet gaat verdelen. Daar bereikt hij namelijk niks mee. ''De enigste manier waarop je stemmen kunnen gelden is vol op iemand'', legt hij uit. ''Dus net zoiets als wat er met Vanessa gebeurde. Wie gun je het, wie heeft het het harst nodig'', vraagt Mark. ''Vanessa kwam één stem te kort'', laat Ivan weten. ''Door Wilco en dat heb ik ook gezegd 'lul eerst zeggen drie drie drie doen en dan één doen''. Mark is zo benieuwd. ''Hier valt geen peil op te trekken met de streamers'', laat hij weten. ''Gio heeft de boel belazerd met Isabella'', begint Ivan zodra ze zich herinneren hoe Giorgio nog net de overwinning wist te pakken dankzij de vele stemmen van de kijkers. ''Heeft hij dat bewust gedaan'', vraagt Mark. ''Natuurlijk heeft hij dat bewust gedaan. Die man... alles wat hij deed had hij twee drie stappen vooruit gedacht'', reageert Ivan.

''We wachten het rustig af, meer kunnen we niet meer doen'', laat Mark weten. ''Ik heb er wel moeite mee. Echt moeite mee. Mensen die heel het jaar niet vooruit te branden waren. Het op wilden geven wanneer het slecht ging. Die wilden gaan vlak voordat ze dachten dat het schip ging zinken. Ze wilden er dan niet bij horen en nu... Nu willen ze allemaal de Utopiaan worden. Van het jaar. En nog steeds komt er geen ene f*cking reet uit hun handen''. Mark zegt er ook moeite mee te hebben. ''Je ziet toch wat er gebeurd''. Mark benadrukt hoe lang ze er allebei al zitten. ''Ik hoop gewoon dat de mensen die stemmen, dat ze rechtvaardig stemmen. Op de mensen die echt iets voor Utopia hebben betekent. In plaats van op degenen die enkel met zelfverrijking bezig zijn geweest'', vertelt Ivan verder. Mark merkt hoe anders de buitenwereld er tegenaan kijkt. ''Het verschilt best wel qua stemmen, maar de tijd zal het leren''.4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.