Cocktails zuipen en lekker eten. ~ Utopia Gekte

12/10/2015

Cocktails zuipen en lekker eten.

Ivan opent met een speech.

Alle vaste gasten zijn gearriveerd en dat betekent dat Ivan aan zijn speech kan beginnen. Hij zoekt de hoogte op zodat iedereen hem goed kan zien en begint met praten. Natuurlijk heet hij iedereen hartelijk welkom en bedankt hij ze voor hun komst. Verder legt hij uit wat de bedoeling van deze avond is. Het is dus een 'running diner' en dat betekent dat ze geregeld van locatie veranderen. Zo beginnen ze bij Baas Beach om cocktails te drinken en vast in de stemming te komen. Later komt de pompoenensoep, een hoofdgerecht met kip en uiteindelijk ijs bij het kampvuur. Al met al staat iedereen een leuke avond te wachten zolang het vlekkeloos verloopt. Wanneer Ivan klaar is met zijn speech kan iedereen naar buiten wandelen.

''Welkom in mijn royale club'', zegt Bas enthousiast wanneer de gasten aankomen bij Baas Beach. De cocktails zien er goed uit en er is zelfs tijd genomen om ze te voorzien van een schijfje citroen. Alle gesprekken lopen door elkaar heen dus dat is verder niet echt uit te typen voor jullie. Gelukkig is het 9 van de 10 keer ook niet erg interessant op dit moment. Behalve dat Cees trots aan iedereen vertelt dat Ivan vandaag 548 dagen in Utopia zit. Een record! De reactie van de groep en de aanwezige gasten is een beetje teleurstellend, maar Ivan zal er vast onwijs trots op zijn. En dat mag ook wel. De cocktails bevatten overigens geen alcohol als we Benjamin mogen geloven. ;-) Over een uurtje of anderhalf komen alle standhouders ook nog. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.