Chatten met mogelijke dates van Bjorn. ~ Utopia Gekte

12/17/2015

Chatten met mogelijke dates van Bjorn.

Dolle vijf minuten.

Na het eten blijven een aantal bewoners nog even aan de tafel zitten. Onder andere Bjorn, Rowena en Naomi. Het gaat over de problemen die bewoners van Utopia hebben. Naomi merkt op dat er veel bewoners zijn geweest die problemen hebben of hadden. ''Het scheelt, als je ze niet hebt dan krijg je ze wel. Dan wordt je vanzelf koekoek. De kunst is eigenlijk om weg te zijn net voordat je koekoek bent. Maarja, vaak weet je niet wanneer dat moment is. Maar ik was al koekoek toen ik hier binnen kwam dus het maakt niet uit'', lacht Bjorn. Op de vide ligt Rob ondertussen nietsvermoedend op bed een boekje te lezen. Een bed verder ligt er een opblaaspop onder de dekens.

Achter de computers zien we Bas, Mark, Nicole en Gabriëlle zitten. Nicole is geïrriteerd omdat er dingen zijn afgesloten door iemand terwijl ze daar nog mee bezig was. Volgens Bas komt dit door nieuwe mensen. Waarschijnlijk bedoelt hij daar Ramona mee. Bas zelf is met Mark naar dates voor Bjorn aan het kijken. Het lijkt er op dat hij berichtjes beantwoord van potentiële dates. Mark vind dat er veel 45-plussers op de christelijke dating site zitten.

Ondertussen loopt ook Gina de vide op en zij kijkt meteen wat er onder de dekens ligt. ''Oh! Dat is Markie niet! Waar is Mark'', roept ze wanneer ze een opblaaspop ziet. Rob begint te lachen en weet ook niet waar Mark is. Ze verveelt zich en besluit om met een megafoon door de loods heen te trotten en te schreeuwen naar alles en iedereen. Zo stoort ze bijvoorbeeld Nicole en Ivan die samen in bed liggen. En roept ze dat er 23 januari een live in de loods is. ''Ik ken een lied en het gaat je irriteren'', roept ze meerdere malen. Benjamin sluit zich aan bij de dolle 5 minuten en pakt er een gitaar bij.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.