Cees ziet hoeveel Angela vannacht heeft gedronken. ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Cees ziet hoeveel Angela vannacht heeft gedronken.

Jas onder de mest.

De lampen zijn aangezet door de regie en dat betekent dat er eindelijk wat leven in de brouwerij komt. Bas wandelt al snel naar de kas toe om zijn vogels te verzorgen en ook in de loods zijn steeds meer bewoners in beeld. Armanda en Angela vouwen samen een was op terwijl Gina en Ramona juist kleding zoeken om aan te trekken. Cees merkt op hoeveel wijn er is gedronken vannacht waarop Angela laat weten dat ze wel 1,5e fles wijn heeft gehad. ''Ik heb ook heerlijk geslapen. Ik heb mijn best gedaan. Ik heb ook lekker geslapen Cees. Ik heb ook heerlijk geslapen. En nog gewonnen ook nog'', vertelt Angela enthousiast. Ze noemt het nogmaals heerlijk hoe ze waggelend naar bed is gegaan. ''Maar Cees, 's avonds een vrouw, 's ochtends een vrouw. Ik stond wel om half 8 bij de koetjes'', laat ze weten. Het was pas 9 uur eer dat ze bij de koeien stond, maar goed. Ze was inderdaad wel één van de eerste bewoners die wakker was.

Ze trekt zich overduidelijk niks aan van Cees die goed bij heeft gehouden hoeveel flessen wijn er doorheen zijn gegaan. Ze vraagt hem of hij kan helpen met de wasmachine. Ze wil haar jas namelijk wassen die in een plas is gevallen tijdens het doen van de koeien. ''Hij is echt heel vies''. Terwijl we Nicole een flinke klap aan Ivan zien geven loopt Cees met Angela naar de wasmachine. De jas viel precies in de mest en is dus zeker toe aan een wasbeurt ja. ''Ik ging liggen en ik was weg'', vertelt Angela nog even lachend aan Bas die inmiddels weer terug is in de loods.En Benjamin is nog geen minuut later de volgende die het mag horen: ''Echt als de beste!''0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.