Cees werd wakker van ''de boys'' ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Cees werd wakker van ''de boys''

Twee fotoshoots voor Naomi

Om tien uur zijn de meeste bewoners hun bed inmiddels uitgekomen. Bas geeft een knuffel aan Rowena die nog op haar bed zit. Nicole, Wim en Ramona zien we in stilte op het rokersbankje zitten. Ze zijn wakker, maar zien er nog moe uit. Nicole en Wim gaan weer naar binnen en Bas komt bij Ramona op het bankje zitten. ''Gaat Gabriëlle echt niet mee sporten? Ik snap niet wat je bedoeld'', horen we Ramona vragen. Bas geeft vervolgens aan dat Gabriëlle wel mee gaat, maar dat ze waarschijnlijk niet zelf gaat sporten. Naomi staat inmiddels voor de spiegel om zichzelf op te maken en Rowena zit nog steeds op bed. Naomi vertelt haar dat ze vandaag twee shoots op de planning heeft. Er komt iemand met twee zonen en de andere persoon die komt wil meer leren over fotografie. Nicole en Wim zijn inmiddels elk achter een computer gekropen om daarop aan het werk te gaan.

Cees is ook wakker en is de keuken ingedoken om weer druk aan de slag te gaan. Met een pannenlikker zien we hem een oude bijna lege chocoladepasta pot uitlepelen tot op het laatste restje om dat restje vervolgens over te doen naar een nieuwe nog zo goed als volle pot. Vervolgens likt hij zijn vingers af, houd zijn handen twee seconden onder de kraam om ze daarna af te vegen aan een vaatdoekje. Met dat zelfde vaatdoekje doet hij zijn mond af om het daarna weer terug te leggen op het aanrecht. Om kwart over tien zien we Gabriëlle en Nicole samen op de vide staan. Gabriëlle laat weten pijn aan haar knie te hebben. ''Je geeft het ook nul rust hé'', reageert Nicole. Zij heeft besloten om haar bed maar eens te gaan verschonen. Beneden staat Cees inmiddels met Benjamin te praten. Hij laat weten lekker geslapen te hebben, maar vertelt ook dat hij om half vijf wakker werd van ''de boys''. Bjorn en Rob, want die stonden eten te maken in de keuken en geluiden te maken. ''Die gingen toen pas naar bed'', laat Cees weten. ''Dat kan hé'', reageert Benjamin. Cees zegt dat hij zijn bed toen uit is gegaan om er om vijf uur weer in te gaan en tot een uur of tien verder te slapen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.