Cees vermaakt zich prima met zijn mini drum kit ~ Utopia Gekte

12/25/2015

Cees vermaakt zich prima met zijn mini drum kit

Gezelligheid in de loods

Na het kerst ontbijt en het cadeaus uitpakken laat Nicole weten dat ze vanavond rond een uur of acht, kwart voor acht zullen eten. Sommigen duiken daarna de keuken in om af te wassen en alles op te ruimen wat was blijven staan van het ontbijt. Mark zien we om tien voor half twee drummen op de mini drum kit die Cees zojuist gekregen heeft. Als Cees aan komt lopen pakt hij zijn andere drum stokken erbij en begint zelf ook te drummen. Iedereen is enthousiast. ''Wat leuk'', joelt Naomi die Cees ziet genieten. ''Ga door, ga door. Leuk!'', aldus Rowena. Cees geeft toe dat hij dacht dat het één of ander gein ding was, ''maar er komt nog echt geluid uit ook''. En het geluid verschilt per trommel. Cees kan zich er prima mee vermaken. Om tien over half twee zien we Rowena afwassen en de keuken schoonmaken. Bjorn is weer even op bed gaan liggen en heeft zijn ogen dicht. Op de bank gaan ze het spel ''weerwolven'' spelen. Wim heeft geen zin om mee te doen en Gabriëlle zien we achter de computer zitten.

Cees komt om tien over twee langs lopen met een plateau met iets te eten er op. Hij deelt het uit. Na het spel weerwolven zien we Ivan om tien over drie iets over Rowena's nieuwe kleding morsen. Rowena kan er om lachen, maar duikt wel meteen de keuken in om het schoon te maken. Ivan helpt haar en laat weten dat het niet de bedoeling was dat dit zou gebeuren. Mark en Gina zien we op datzelfde moment knuffelen op de bank. Ze hebben een gesprek over de Utopiaan van het jaar verkiezing en hun verblijf in Utopia. Mark lijkt te willen blijven. Ook als hij geen Utopiaan van het jaar word. Wat betreft de Utopiaan van het jaar verkiezing wil Gina nog een stunt uit gaan halen. Om tien over vier zijn Mark en Gina met minder serieuze dingen bezig. We zien ze stoeien met elkaar. Gina springt Mark in zijn armen en ze duwen elkaar een aantal keren op de bank. Lang duurt het stoei momentje niet. Vijf minuten later zien we Mark namelijk darten met Rowena.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.