Cees krijgt een speciaal cadeau van de groep ~ Utopia Gekte

12/25/2015

Cees krijgt een speciaal cadeau van de groep

Cadeaus uitpakken

Als de bewoners uitgegeten zijn is het om kwart voor twaalf tijd om de cadeaus uit te gaan pakken. Naomi en Gina kwamen een poosje terug met het idee om kerstcadeaus te gaan kopen. Even was er een discussie of de cadeaus van het basisloon of vanuit de BV betaalt zouden gaan worden, maar uiteindelijk zijn ze er uit gekomen en konden de cadeaus aangeschaft worden. Er was een lijstje gemaakt waarop iedereen drie dingen mocht schrijven die ze graag wilden hebben en vervolgens hebben Naomi en Gina hun best gedaan om de gewenste cadeautjes aan te schaffen. Toen de cadeaus arriveerden moesten ze ook allemaal nog ingepakt worden. Naomi en Gina hebben de afgelopen dagen dan ook heel wat cadeautjes ingepakt die nu inmiddels mooi onder de kerstboom uitgestald liggen. Het zijn zo'n 60 cadeautjes dus er is genoeg om uit te pakken. Ze doen het als volgt. Iemand krijgt een cadeautje die diegene uit mag pakken. Daarna pakt diegene een cadeautje voor iemand anders, die na het uitpakken weer een cadeautje pakt voor een ander en zo gaan ze verder tot ze alle cadeautjes open hebben gemaakt.

Bjorn mag als eerste een cadeautje uitpakken, hij krijgt een cook'n pot(?) Een pot met iets er in. De dames hebben hun best gedaan om het leuk te versieren. Bjorn gaat het volgende cadeautje pakken. Een cadeautje voor Nicole. Als ze vrolijk het cadeaupapier er van af scheurt komt er een zelf roerende mok tevoorschijn. Nicole is er blij mee. Nu mag Nicole dus weer een nieuw cadeautje gaan pakken voor één van haar mede bewoners. We hebben een lijstje gemaakt met de namen en opgesomd wat iedereen uiteindelijk gehad heeft.

 • Bjorn krijgt een ''cook'n pot'' met iets er in, een sushi kit en parfum.
 • Nicole krijgt een zelf roerende mok en een pot met spul voor een haarmasker.
 • Rob krijgt een grote bier pul, parfum, ''SOS hunk alert'' douche spul en een chocolade reep.
 • Mark krijgt ''SOS hunk alert'' douche spul, een boekje van Gina met daarin meerdere redenen waarom ze van hem houd. Een armband, een grote bier pul, parfum en een chocolade reep,
 • Gina krijgt een rosé armband van Mark. Een ring van Mark, Ze krijgt nog iets wat we niet kunnen zien, een potje dagcrème en een gouden ring.
 • Wim krijgt ''SOS hunk alert'' douche spul, een chocolade reep, parfum en een grote bier pul.
 • Benjamin krijgt een grote bier pul, een chocolade reep, ''SOS hunk alert'', douchespul en parfum.
 • Ivan krijg een douchegel hamam pakket, long lasting mondwater en het boek ''100 papieren vliegtuigen vouwen'', waar hij heel blij mee is.
 • Cees krijgt een houten plank met daarop een gedicht. Naomi is daar gisteravond en vanochtend nog snel mee bezig geweest om het te maken en Victoria heeft het gedicht geschreven. Cees krijgt dit cadeau van de hele groep. Het heeft met gister te maken toen Cees een emotioneel verhaal vertelde tijdens het avond eten. Naomi vond het moeilijk en ontroerend voor hem. Ze wilde dus iets extra's voor hem maken om te laten weten dat ze er voor hem zijn. Ook kreeg hij een mini drum kit. 
 • Victoria krijgt pantoffels, ''Just rub that scrub'' en een maskertje.
 • Bas vroeg om een massage van Naomi, maar krijgt een doe het zelf hoofd massage ding, scrub crème voor zijn voeten, een kamasutra dobbelsteen, een maskertje en een tube voetbalsem.
 • Rowena krijgt mascara, blush, lipgloss en een horloge.
 • Gabriëlle krijgt een gezichtsmaskertje, parfum, een lenzendoosjes omdat ze haar doosjes altijd kwijt is, ''Touch me don't tease me'' body lotion en een potje waarvan we niet te horen krijgen wat het is.
 • Naomi krijgt een armbandje, gezichtscrème, een potje anti age crème en een tube met iets waarvan we niet te horen krijgen wat er in zit.
 • Ramona krijgt parfum, een maskertje, lippenstift en een tube waarvan we de inhoud niet te weten komen.
Als alle cadeautjes zijn uitgepakt klinkt er een applaus. Iedereen lijkt blij te zijn met de gekregen cadeaus. We hebben zoveel mogelijk mee getypt maar hebben een paar cadeautjes niet meegekregen. De lijst hierboven is dus niet helemaal compleet er kan nog het één en ander missen. Cees staat na afloop op om een vuilniszak te halen om daar al het inpakpapier in te doen wat nu overal om hun heen ligt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.