Cees komt klagend zijn bed uit ~ Utopia Gekte

12/26/2015

Cees komt klagend zijn bed uit

''Net alsof er een kind tegen je praat''

Cees is nog maar net zijn bed uit of hij laat al aan Ramona weten een slechte nacht te hebben gehad met overlast. Ook Bas krijgt niet veel later van Cees te horen dat het weer half vijf was. ''Was bij mij komen logeren'', reageert Bas. ''Misschien had ik dat ook wel moeten doen'', laat Cees weten. ''Gina zat er bij. Nou tot half vier hoor. Ik ging er naar toe en vroeg kan je niet zachter praten. 'Zo ben ik nou eenmaal. Dat is mijn stem hé'', citeert Cees haar terwijl hij een raar stemmetje op zet. Mark is ondertussen aan het afwassen en Ramona en Bas gaan richting de gym. ''O mijn kat komt morgen, ik ben zo blij'', vertelt Ramona. Haar familie komt morgen namelijk op bezoek en ze nemen ook haar kat mee. Als ze de gym in lopen zien we dat Gabriëlle daar al druk aan het sporten is. Ze staat op de loopband en de muziek staat hard aan. Ramona komt al dansend de gym binnen en stapt nadat ze even met haar heupen geschud heeft op de fiets om ook aan de slag te gaan.

Cees heeft binnen in de loods ondertussen weer een nieuw persoon gevonden om zijn gemopper bij kwijt te kunnen. ''Druk, hyper, en maar lullen, bep bep bep bep. [...] Komt ze op den duur, 'ga jij nog niet naar je bedje' net alsof er een kind tegen je praat. 'als jij nou eens rustig praat'. zegt ze 'dan ga ik vanaf nu alles opschrijven'', vertelt Cees. Mark moet er om lachen. ''Want dan maak ik ook geen geluid meer, dan schrijf ik het wel op'', doet Cees Gina na terwijl hij wederom een raar stemmetje opzet. ''Dat is ook Utopiaans. Elkaar geen goede morgen zeggen'', begint Cees als iemand hem geen goedemorgen zegt. ''Nee eerst wakker worden. Net als Wim die word wakker en dan na een kwartier...''. vertelt Mark. ''Dan is er toch mee te leven'', vind Wim. ''Dat is waar'', reageert Cees. ''Nicole kan je rustig goedemorgen zeggen, maar...'', begint Cees. Wim onderbreekt hem. ''Nog een weekje en dan ben ik de langstzittende bouwer. [...] Met oud en nieuw zit ik hier zes en een halve maand''. Cees is benieuwd hoe het met Paul is. ''Dat was een goede gast, een goede bouwer''. Dennis kan hij zich helemaal niet herinneren. René nog wel een beetje. Even later begint Cees weer over de luidruchtige nacht. ''Gina ging om half vier slapen. De anderen om vier uur. Toen was ik over mijn slaap heen, dus om half vijf liep ik weer hier. [...] Een uur of vijf half zes ben ik weer in slaap gevallen''

Om tien over elf zien we dat Rowena inmiddels ook in de gym te vinden is om te sporten. En in de loods zien we om tien voor half twaalf dat Wim iets aan het maken is met deeg. De dag is voor vele bewoners dus weer begonnen. Ook wil ik jullie meteen even mededelen dat er deze middag geen berichten online zullen komen op Utopia Gekte. We zijn dan niet aanwezig. Vanavond zullen er pas weer berichten verschijnen. Dan zullen we ons best doen om zoveel mogelijk in te halen van wat we gedurende de dag gemist hebben.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.