Cees kan niet slapen en Ramona blijft Bas wakker maken ~ Utopia Gekte

12/24/2015

Cees kan niet slapen en Ramona blijft Bas wakker maken

Wel of niet in de fotostudio slapen

We gaan nog één laatste keer terug naar vannacht. Om kwart voor twee zien we Cees wakker worden en uit bed komen. Hij zet een bakje koffie of thee voor zichzelf en smeert een boterham/beschuitje met pindakaas of chocopasta (iets uit een potje). Daarna zien we Cees buiten een sigaretje roken. Ramona zit inmiddels ook weer recht op in bed. Ze brabbelt iets onverstaanbaars naar Bas. ''Weet je zeker dat je niet mee gaat'', vraagt Ramona. En Bas vraagt of ze zeker weet dat ze weg gaat. ''Dat jij dat serieus vol houd. Ga je hier echt blijven? Ik ga stuk. Ik vind het zo zielig. Je kan ook gewoon binnen liggen hé Bas. Het was een fatoe'', laat Ramona weten. ''Nee, laat me liggen'', reageert Bas. ''Dan moet je het zelf weten. [...] Weet je zeker dat je blijft. Ik wil niet dat je blijft. Kom we gaan naar binnen'', probeert Ramona nogmaals. ''Nee, laat me gewoon liggen'', mompelt Bas. ''Maar het is heel koud hier''. Ramona loopt om twee uur de studio uit, maar bedenkt zich. Ze kan het niet over haar hart verkrijgen dat Bas daar ligt. Nogmaals probeert ze hem mee te krijgen. ''Nee, laat me liggen'', reageert hij iets geïrriteerd. Ramona luistert en loopt de loods in om daar direct haar eigen bed in te kruipen. Cees zien we inmiddels achter de computer zitten.

Een kwartier later komt Ramona haar bed weer uit. Ze loopt met dekbed om haar heen naar het rokersbankje om daar een sigaret te roken. Cees zien we ook weer rondlopen in de keuken. Hij snuffelt wat in de kastjes. Trekt vervolgens de koelkasten open en haalt er iets uit. Ramona rent inmiddels naar de fotostudio en begint daar op het raam te kloppen. ''Bas doe eens open''. Bas die probeert te slapen doet nog open ook. ''Ik ga toch hier slapen'', laat ze weten. ''Serieus? Blijf je me wakker maken'', reageert Bas wat geïrriteerd. ''Niet boos zijn'', zegt Ramona. ''Ga slapen dan'', reageert Bas. ''Ik wilde gewoon bij jou slapen'', aldus Ramona. ''Ik wilde gewoon slapen'', laat Bas weten. Terwijl het in de studio weer stil word zien we Cees binnen van alles in een bakje gooien om het vervolgens op te eten. Zijn tweede ''maaltijd'' deze nacht. Cees werpt een blik in de camera en loopt dan een stukje verder het hoekje in zodat hij buiten beeld van de camera is. Daar eet hij het bakje leeg om het daarna af te wassen en weer weg te zetten. Hij gaat nog even naar het toilet en kruipt dan om half drie zijn bed weer in. Helaas lijkt hij niet echt te kunnen slapen. Om vijf uur zien we hem zijn bed weer uit komen, om er tien minuten later weer in te gaan.

'S ochtend zijn het Ivan en Naomi die weer als eerste opstaan om naar de koeien te gaan. Om kwart voor negen is ook Cees weer wakker. We zien hem fietsen in bed. Langzamerhand komen er steeds meer bewoners hun bed uit. Rowena is om half tien ook wakker en is haar gezicht aan het opmaken. Victoria is iets aan het maken voor de Heppie kids die later vandaag langskomen. Rowena word rond tien uur naar de zenderkamer geroepen. Over ongeveer een halfuurtje komt haar bezoek het terrein op.


Cees verstopt zich voor de camera :D

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.