Gabriëlle praat met Nicole over Ivan ~ Utopia Gekte

12/16/2015

Gabriëlle praat met Nicole over Ivan

En Cees komt met een nieuw plan

Deze avond is er niet zoveel meer gebeurd. Ramona heeft een tijdje staan zingen in de studio en Cees kwam later op de avond met een idee. Hij wil het Live in de loods concert van Bjorn en Rowena en zijn verjaardag gaan combineren omdat het drie dagen na elkaar is. Hij legt zijn plan aan Bjorn voor. Hij wil een soort van ''menu kaart'' maken voor de 26e. Dan is er van twee tot vier een bingo. Van vier tot vijf een optreden van Willeke Alberti met haar band. Van vijf tot zeven de mogelijkheid om een meet en greet te houden met de Utopianen. Ook is er in die periode een stamppottenbuffet. En dan aansluitend het live in de loods concert van Bjorn en Rowena ''met vrienden van...''. Cees legt uit dat er dan meerdere prijzen en keuzes beschikbaar komen op de webshop. Zo komt er dan een prijs voor mensen die alleen naar de bingo willen en daarna weer vertrekken. Komt er een iets duurdere prijs voor de mensen die naast de bingo ook het optreden van Willeke willen zien. Als ze dan ook willen blijven voor de meet en greet en het stamppottenbuffet word het weer iets duurder en willen ze ook het live in de loods concert bijwonen dan kost het ticket nog meer omdat het een hele dag is. ''Hoe je het invult vul je het in, het gaat om het idee'', laat Cees weten. Volgens Cees is het die dag dan een fantastische dag met een middag en een avond programma.

Bjorn denkt niet dat het haalbaar is. ''Is er een reden voor'', vraagt Bjorn. ''Nee'', zegt Cees. Hij is niet bang voor de bezoekersaantallen. Bjorn lijkt niet heel enthousiast over Cees zijn idee, maar is wel van mening dat ze iets kunnen combineren, hij zou alleen niet het live in de loods concert er achteraan plakken. Er zijn al mensen die een kaartje hebben gekocht. Bjorn houd het live in de loods concert liever apart. ''Denk er maar eens over na'', zegt Cees. Bjorn merkt op dat als er voor de bingo 150 mensen komen en voor het live in de loods concert ook dat je dan op beide avonden dus 150 bezoekers hebt. Dat is in totaal driehonderd bezoekers. Ga je die twee evenementen samenvoegen kunnen er maar 250 mensen komen want dat is het maximum aan mensen dat tegelijkertijd de loods in mag. Bjorn wil het gescheiden houden, maar Cees is van mening dat Bjorn er nog maar eens over na moet denken. Als Cees weg is vraagt Bjorn wat Ivan en Bas er van vinden. Die twee zaten er ook bij toen Cees het idee aan Bjorn voorlegde. Bas zegt niet te hebben geluisterd en Ivan zegt er geen mening over te hebben. ''Nou dat is ook lekker'' reageert Bjorn. Ivan vraagt zich vooral af ''waarom?''

Als we even later overschakelen naar de andere stream komen we terecht in een gesprek tussen Nicole en Gabriëlle. Gabriëlle was even naar Nicole toe gelopen om met haar te praten. Nicole vertelt dat ze zich terug trok omdat ze sowieso al een rotdag had. Ze heeft gisteravond behoorlijk doorgehaald en tussen haar en Ivan loopt het ook even niet zo lekker. Nicole moet daar ook iets mee en dan is ze liever even alleen. Volgens Gabriëlle bepaalt Ivan's gevoel Nicole's dag dan een beetje. ''Hij zit gewoon niet lekker in zijn vel en ik moet hem even met rust laten'', legt Nicole uit. Nicole moet daar zelf ook een weg in vinden. Gabriëlle zegt dat ze dan ook even uit haar buurt moet blijven anders gaat ze er ook in mee. ''Ik ben nu niet in mineur hoor, het is gewoon even zo'', laat Nicole weten. ''Alles weer een beetje goed met Naomi'', vraagt Nicole vervolgens. ''Jawel hoor'', reageert Gabriëlle. ''Ze zit weer lekker in haar vel hoor''. Volgens Nicole kan Naomi ook weleens blijven hangen in dingen, maar Gabriëlle denkt dat Naomi er wel beter mee omgaat nu. ''Ze groeit ook'', vult Nicole aan. ''Ja, maar hoe waren wij toen we twintig waren''. Gabriëlle was naar eigen zeggen een ramp toen ze twintig was. Nicole legt uit dat ze negentien was toen ze de dienst in ging. ''Zo'n verantwoordelijkheid al'', vind Gabriëlle. Gabriëlle was op haar twintigste hopeloos verliefd en werkte toen ook al. ''Ik heb eigenlijk altijd gewerkt'', laat Nicole weten. Ze voelt zich ongelukkig als ze niet werkt. Gabriëlle denkt er hetzelfde over. Ze werd niet goed toen ze een half jaar geen baan had. ''Word je toch niet goed van''. Nicole is het daar helemaal mee eens.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.