Cees is er klaar mee en wil naar huis. ~ Utopia Gekte

12/16/2015

Cees is er klaar mee en wil naar huis.

Rowena geeft een tip aan Cees

Bjorn en Bas zijn vrouwen aan het bestuderen op de computer. Ze zitten op Tinder. Het gaat erom wie ze zouden 'doen' en wie niet. Bjorn geeft aan dat als hij in de stad loopt en een vrouw van 200 kilo ziet hij niet om zou draaien. ''Ja misschien wel, maar dan niet positief'', zegt Bjorn. ''Zou je deze doen'', vraagt Bjorn aan Bas. ''Ja, haar zou ik wel doen'', zegt Bas. Sommige vrouwen hebben mooie ogen en sommige zien er weer verschrikkelijk uit volgens de twee mannen. Ook vraagt Bas hoelang een vrouw moet zijn volgens Bjorn. Bjorn geeft aan dat ze tussen de 1,70 en 1,75 moet zijn. ''Oh, bij mij moeten ze tussen de 1,50 en 2,00 meter zijn. als ze maar langer dan breder zijn'', grapt Bas.

Ivan en Mark zijn buiten druk bezig. Even later zien we ook Wim meehelpen. Cees geeft aan dat hij het allemaal geen reet meer aan vind in Utopia. Hij is er klaar mee en wil graag naar huis. Hij voelt zich totaal niet fijn meer hier in Utopia. Ook mist hij de mensen om zich heen. Rowena praat met hem en kan wel begrijpen dat Cees het op sommige momenten moeilijk heeft. Rowena geeft hem als tip dat hij zijn bezoek aan moet vragen. Misschien voelt hij zich daarna weer beter.

Er volgt een streamlock. Na de streamlock is Cees aan het klagen. ''Er is niemand die hier de was doet. Als ik het niet doe dan doet niemand het. Geloof me nou maar het is zo. En ik ben hier niet gekomen voor de huishoudelijke taken. Ik doe het wel, maar ik vind het geen zak aan. Ik mag godverdomme niet eens trommelen op de tafel omdat meneer een enorme vorm van egoïsme heeft. Het is te gek voor woorden wat die jongen allemaal doet hier'', zegt Cees.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.