Cees heeft nieuwe moed gevonden. ~ Utopia Gekte

12/17/2015

Cees heeft nieuwe moed gevonden.

Goedemorgen Utopia.

De dag begint vroeg voor Utopia bewoner Cees. Nog voordat de klok 7 uur geslagen heeft zien we hem al druk schrijven aan de tafel in de horeca keuken. Het is nog pikkedonker en de rest van het beloofde land droomt nog over de titel Utopiaan van het jaar 2015. Vele uren later zien we Cees nog altijd druk bezig zijn met het schrijven van brieven aan zijn kinderen. Hij neemt er dus flink de tijd voor en lijkt veel aan zijn hoofd te hebben dat hij wil delen.

Pas om 10 uur 's ochtends komt er echt wat leven in de brouwerij. Althans, mensen staan op om bijvoorbeeld rustig een sigaret te roken. Ook Naomi en Ivan zijn pas erg laat naar de koeien gegaan. Om 11 uur 's ochtends zien we Bjorn, Rob en Wim op hun gemak een krantje lezen op de bank. Het is weer eens een paradijselijke dag zoals altijd.

Gelukkig is er ook goed nieuws te melden. Mark had vanochtend namelijk een probleempje met een of andere betaling die niet goed was gegaan. Mark is één van de bewoners die wel aan het werk is gegaan vanochtend. Aangezien Cees ook al wakker was kwam van het een het ander. Uit het niets krijgt Cees zomaar een spontane uitnodiging van Mark om een training te krijgen over de financiën. Hij vraagt wanneer hij tijd heeft om een keertje mee te kijken. Een glinstering verschijnt in zijn ogen en hij geeft dan ook aan zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Maar hij moet wel eerst zijn brieven afmaken, dat gaat voor. Morgen of zaterdag is het zo ver, dan krijgt Cees zijn eerste kans om te helpen met de financiën. Wie weet bevalt dit aan beide kanten zo goed dat Cees nieuwe motivatie krijgt om gezellig in Utopia te blijven!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.