Cees en Bas hebben woorden met elkaar. ~ Utopia Gekte

12/03/2015

Cees en Bas hebben woorden met elkaar.

Kerst filmpje

Het is 13:00 uur en de tafel is gedekt. Tijd voor de bewoners om te gaan eten! Iedereen neemt plaats aan tafel om te genieten van al het lekkers dat op tafel staat. Er is onder andere brood en er zijn omeletten gebakken. Benjamin en Gabriëlle werken de meeste afwas alvast weg. Na het eten zitten Cees en Armanda achter de computer. Enkele minuten later komen Bjorn en Bas ook naar de computers toe. Bas heeft dan net geïnformeerd naar Face en te horen gekregen dat zijn eend nog steeds niet terug komt. ''Cees kan ik er op''? Vraagt Bas zich af. ''Natuurlijk. Ik ga wel weer weg. Het is altijd ik. Ik ga ook eens proberen de volgende keer of ik er ook een paar uur op kan zitten. Altijd moet Cees eraf'', reageert Cees. ''Nee dat is niet waar. Ik vraag of ik er op mag en jij gaat weg. Dus blijkbaar kan ik erop'', zegt Bas. Cees lijkt het niet leuk te vinden en loopt een beetje geïrriteerd weg.

Mark gaat vandaag waarschijnlijk appelflappen en oliebollen bestellen. Normaal gesproken maakt hij ze zelf, maar dat kost nu te veel tijd. Nieuwkomer Ramona is namelijk bezig met het bedenken van een lipdub filmpje. Ze vraagt daarvoor aan elke bewoner waar ze aan denken bij kerst. Voor Mark is dat oliebollen. Het is dus de bedoeling dat hij in het filmpje iets met oliebollen doet. Daarom moet hij waarschijnlijk nog snel oliebollen gaan bestellen. Als het goed is word het vanavond tijdens het avondeten nog beter besproken.

Nieuwkomers Angela en Ramona zijn dus aan het brainstormen over hoe ze het kerstfilmpje gaan maken. Elke bewoner krijgt een taak. Rowena gooit als eerste sneeuw in de lucht. Cees loopt met de camera's mee naar binnen waar Gina de deur open doet in een mooie kerstjurk samen met Naomi. Ivan gaat de kerstlampjes ophangen. Bas komt in beeld in een zwembroek en een kerstmuts op. Angela gaat jongleren met kerstballen. Mark gaat iets met oliebollen doen en er komen nog veel meer ideeën aan, maar die zijn nog niet helemaal uitgewerkt. Ook moeten ze het nog aan de groep voorleggen want misschien vinden ze het wel helemaal niet leuk.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.