Cees blijft Ramona vragen om haar gewicht. ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Cees blijft Ramona vragen om haar gewicht.

''Maar het is toch niet erg?''

Vanochtend schreven we al dat Ramona de komende tijd flink gaat afvallen met hulp van Gabriëlle en Arjuna. En ook Cees is daar van op de hoogte. Zodra hij de kans krijgt spreekt hij Ramona dan ook even aan. Hij is namelijk erg nieuwsgierig naar het gewicht van zijn medebewoonster. Herhaaldelijk doet hij pogingen om Ramona het gewicht te laten noemen, maar ze blijft het weigeren. ''Maar het is toch niet erg'', vraagt Cees. ''Voor mij wel. Als het zover is dan krijg je het te horen'', benadrukt ze. Ze wil echt eerst flink gaan afvallen voordat de hele wereld mag weten hoeveel ze ooit gewogen heeft. ''140 kilo'', gokt Cees. Maar ook dan laat Ramona helemaal niks los. Uiteindelijk geeft Cees het op. Voor nu dan, want dit is vast niet de laatste keer dat hij een poging gaat wagen. En waar Ramona nu ontsnapt aan deze confrontatie met Cees valt ze nog geen minuut later alweer in een gesprek over haar gewicht. Ditmaal echter met bezoekers die niet blijven doorvragen hoeveel ze op dit moment weegt.

Bas hartje Ramona.

Ook dat gesprek kapt ze het liefst zo snel mogelijk af om vervolgens met Gabriëlle weer over Bas te praten. Ze vertelt haar dat Bas weet van wat Ramona heeft gezegd over hem. Gabriëlle is een beetje verbaasd, maar wij volgen deze vermeende romance nu al een tijdje met zijn allen. Omdat Bas haar sigaretten heeft gaat ze maar weer eens naar hem op zoek. Hij is weer buiten aan het roken en dat gaat Ramona dus ook doen. ''Ik ga stuk om die ene vrouw. Ze zoekt jou hé, met die blonde krullen'', aldus Ramona. Waarvoor weet ze niet. Terwijl beide bewoners een sigaret roken komen er twee bezoekers bij die ook een sigaret aansteken. Omdat er bezoekers bij zijn zal er nog steeds even niks spannends gebeuren tussen Bas en Ramona. Ze raken in een gezellig gesprek met de twee dames die roken. Het blijkt een setje te zijn en één iemand is 'de vriend'. Ze zijn beiden biseksueel en staan wel open voor een derde bed partner. Een zogenaamde 'toyboy'. Bas geeft aan hele mooie kindjes te maken. Het viertal heeft de grootste lol tijdens het roken terwijl ze elkaar nog maar net kennen. Leuk om te zien!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.