Bjorn ziet Bas niet als Utopiaan van het jaar. ~ Utopia Gekte

12/09/2015

Bjorn ziet Bas niet als Utopiaan van het jaar.

Beroofd

Als Gina en/of Nicole Rob naar zijn post vraagt laat hij weten dat zijn 88 jarige oma is beroofd. Twee dames met een taart kwamen haar huis binnen met een taart die ze gewonnen zou hebben. Ze hebben een lading juwelen meegenomen en zo'n tweehonderd euro. Gelukkig is er geen geweld gebruikt. Nicole snapt zoiets echt niet. ''Ugh en dan ook nog als vrouw zijnde. [...] Mensen beroven in hun eigen huis. Ik vind dat erg, mensen beseffen niet wat voor invloed dat heeft. Je voelt je niet meer veilig in je eigen huis''. Nicole vind het maar een laffe daad. De dames zijn ondertussen druk bezig met versieringen maken. Bas en Benjamin zijn lunch aan het maken.

Bjorn en Rowena zijn met elkaar in gesprek. Voor Bjorn is Naomi 100 procent Utopiaan van het jaar. Omdat ze zo jong nog is en zo goed haar best doet. Rowena geeft aan dat Bas ook wel de Utopiaan van het jaar mag zijn omdat hij net zo van dieren houd als haar. Dat vind ze leuk. Ook vind ze het leuk dat hij lekker zijn eigen ding doet en wat betekent voor het programma.

''Ja precies ja. Daarom inderdaad. Omdat die leuk is voor het programma. Voor de kijkers is het leuk. Voor iemand die achter de computer zit'', aldus Bjorn. Voor in Utopia vind Bjorn het heel anders. Hij ziet hem dus in ieder geval niet als Utopiaan van het jaar. ''Het mag misschien niet jou mening zijn, maar ik kies hoe ik kies'', aldus Rowena. Bjorn geeft aan dat Rowena een black-out heeft alleen maar omdat ze geen goed argument heeft waarom Bas de Utopiaan van het jaar moet zijn. Ze vind hem gewoon Utopiaan van het jaar omdat die leuk zou zijn.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.