Bjorn vind het zielig dat er een kat meegenomen is ~ Utopia Gekte

12/27/2015

Bjorn vind het zielig dat er een kat meegenomen is

Ramona's moeder is supertrots op haar

Ramona heeft haar familie net cadeautjes gegeven, maar Ramona's familie heeft zelf ook cadeaus meegenomen. Ramona krijgt onder andere een sjaal, schoenen, truitjes en shirtjes. Ramona is blij. ''Oh yes dit had ik echt allemaal nodig'', laat ze weten. ''Heb je mijn hakken meegenomen'', vraagt ze. ''Ja zwarte hakken''. De familie heeft gekleurde kleding meegenomen en er de labeltjes zitten er nog aan. Ramona pakt een tas uit en gaat stuk om wat ze in de tas ziet zitten. Ramona moet van haar moeder iets niet continu aantrekken. Dat is heel irritant vind haar moeder. Ze mag het niet meer iedere dag aan en moet het afwisselen met de sjaal die ze nu gehad heeft. Moeders laat weten supertrots op Ramona te zijn. ''Hi, hi, Priniiiiii. Priniii haii, Hallo'', roept Ramona tegen de kat die meegekomen is en zich in de kast heeft verstopt. Ze tilt het beestje op en knuffelt het. De kat is aan het spinnen, maar is tegelijkertijd ook een beetje bang door de nieuwe omgeving.

Om tien voor half één zien we Ramona haar familie een soort van rondleiding geven door de loods. De vide kunnen ze niet op want die is nog niet helemaal gefixed, laat Ramona weten. Bjorn praat ondertussen tegen anderen over de kat van Ramona. ''Ik zou zeggen neem je kat niet mee naar Utopia want dit is een beetje zielig. Alleen die kat van Rowena is niet goed. Dit is normaal. Als een kat in een nieuwe omgeving is verstopt hij zich eerst''. Later kunnen we de familie van Ramona weer volgen. Ramona's moeder vertelt dat ze de stream 's ochtends al aan zet als ze wakker word. Dan kijkt ze even, gaat vervolgens douchen, aankleden, de hond uitlaten. Daarna langs oma of Shirley en als ze dan terug thuis komt rond een uur of vier kijkt ze ook weer even en 's avonds kijkt ze de hele avond. De familie gaat even later met de bewoners aan tafel om gezamenlijk te eten. Er is namelijk allemaal eten meegenomen zoals kip, vegeterarische pasta en vegetarische loempia's. Rowena en Bas kunnen dus ook gewoon mee eten. ''Tante Rita dankjewel'', roept Ramona.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.